Naage tee 71b – RE Kinnisvara

Property Intro

Naage tee 71b

Naage tee 71b, Vaila, Harju maakond, Eesti

Naage tee 71b

Maaliline elupaik linnaläheduses

838 000 €

5 227.70 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Linn/vald Harku vald
Asula Vaila küla
Tänav Naage tee
Maja nr 71b
Tube 5
Tüüp Maja
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2021
Omandivorm kinnistu
Üldpind 160.30
Krundi pind 6958.00
Katastri nr. 19801:001:3372
Hind 838000.00
Hind m² 5227.00

Naage tee 71b kinnistu asub Vaila külas, Harku vallas, vaid lühikese sõidu kaugusel Tallinnast.
See on ideaalne koht pereeluks või neile, kes otsivad rahulikku ja looduslähedast elukeskkonda.

Kinnistu 6958 m2, millel eramu 160.3 m2, saunamaja 66.8 m2, garaaž 71.3 m2.

Vaata videot!
www.youtube.com/watch?v=TnCNJH5Pi4w

ERAMU 160,3 m2
Valgusküllane ühekorruseline elamu pakub kõiki mugavusi ja privaatsust, ühendades kaasaegse disaini ja funktsionaalsuse hubases, kuid avaras elukeskkonnas.
Sisenedes tervitab meid ühel pool kõrge laega köök-elutuba, kus õdusust loob kamin. Suured aknad avavad kauni vaate sisehoovile ja lükanduksest pääseb terrassile. Teisel pool asuvad kabinettuba, tualett külalistele, 2 magamistuba, tualett/duširuum, majapidamisruum ning master magamistuba, mille juurde kuulub vannituba, tualett, saun ja garderoob. Elutoas ja master magamistoas on jahutusseadmed, mis pakuvad kuumadel suvepäevadel mõnusat jahutust.

SAUNAMAJA 66,8 m2
Saunamaja on ideaalne koht, kus ühendada saunamõnud, kokkamise rõõmud ja õdusa olemise elamus kõikehõlmavas puhkekeskkonnas. Saunamajas asub avar pearuum, kus olemas täisvarustusega köök, puhkeruum/magamistuba, tualett, saun duši- ja eesruumiga ning tehnoruum. Pearuumist avaneb kaunis vaade sisehoovile ja lükanduksest pääseb terrassile. Terrassile on võimalus rajada väliköök.

GARAAŽ 71,3 m2
Garaažis on ruumi kahele autole. Garaažis on tualett ja roostevabast terasest valamuga
töölaud. Põrandasse on paigaldatud põrandakütte torustik, vajadusel saab sinna lisada õhk-vesi soojuspumba. Hetkel saab garaaži kütta õhk-õhk soojuspumbaga.

TEHNOSÜSTEEMID JA KÜTE
Kinnistu on ümbritsetud terasvõrgust piirdeaiaga, milles paiknevat jalgväravat on võimalik toast avada video-fono süsteemiga ning autoga sissepääsuks on mootoriga liugvärav.
Kinnistule on rajatud puurkaev.
Eluhooneid köetakse maasoojuspumbaga, vesipõrandaküttega.
Eluhoonetes on soojustagastusega sundventilatsioon.
Hoonetesse on paigaldatud valvesignalisatsioon ja integreeritud suitsuandurid.
Energiaklass B. Elektri liitumiskilbis 32A peakaitse. Internet üle õhu 5G.

VIIMISTLUS JA SISUSTUS
Hooned projekteeris Ülo-Tarmo Stöör, ÖÖ-ÖÖ Arhitektid OÜ.
Hoonete ehitusel on kasutatud kõrgkvaliteetseid materjale. Siseviimistlusel kasutatud heledaid värvitoone. Põrandaid katab Frevini Moderno naturaalne tamme laudparkett.
Aknad, lükanduksed on puit-alumiinium ja välisuksed puidust (tootja Ysse OÜ). Avatavatele akendele ja lükandustele on paigaldatud putukavõrgud. Osaliselt on sisseehitatud garderoobid ja vannitubade mööbel (A-Ruut OÜ). Vannitubades ja saunas on kasutatud keraamilisi põranda- ja seinaplaate. Valitud on kvaliteetne ja vastupidav sanitaartehnika VOLA, Hansgrohe, Duravit, Catalano. Peeglid Antonio Lupi.
Siseuksed on magnetlukkudega ja laskuva lävepakuga.
Saunad on varustatud Saunumi keristega koos õhusegamise süsteemiga. Saunalavad viimistletud radiata männiga, mis pärineb Uus-Meremaalt.
Mitmetes ruumides kasutatud dimmerdatavaid karniisivalgusteid. Paigaldatud kardinad. Peamaja köögimööbli on valmistanud Knolle Köögid OÜ, Bosch-i köögitehnika ja Franke valamu-segisti. Eritellimusel köögimööbel on tavapärasest kõrgem ja sügavam.
Saunamaja köögi ja siseuksed on valmistanud Albero Balsa OÜ.

PIIRKOND
Vaila küla asub Harju maakonnas Harku vallas, vaid 20-30 minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast. Vaila küla on hubane ja rahulik paik, mis pakub maalilist elukeskkonda looduse keskel. Läheduses Vääna jõgi ja jõeorg, mis pakub suurepäraseid võimalusi matkadeks ja veemõnudeks. Nautimist ja ilu pakub Vääna mõis ja park, Keila-Joa mõis ja park, Tabasalu looduspark.
Jäädes lähedale suurematele asulatele - Tabasalu (u 7 km kaugusel), Rannamõisa (u 8 km kaugusel), Harku (u 10 km kaugusel) ja Tallinnale, tagab igapäevaelu mugavuse ja turvalisuse läheduses asuvad mitmed koolid, lasteaiad, poed, tervishoiuteenused, kaubanduskeskused.
Vaila küla teenindav buss nr 127 ühendab Vaila küla Tallinna (Balti jaam) ja teiste lähedalasuvate piirkondadega. Küla elanikele lähim, Naage bussipeatus, asub Naage tee lähedal.

TUNDUB PÕNEV? Võta kindlasti ühendust ja lähme tutvume lähemalt!

Pliit Elektripliit
Ventilatsioon Sundventilatsioon
Lisaruumid garderoob
Rõdu terrass
Energiaklass B
Küttesüsteem Põrandaküte, Maaküte
Ehitusmaterjal plokkmaja
Katus plekk
Parkimine tasuta parkimine, hoovis