Liivalaia tn 7 – RE Kinnisvara

Property Intro

Liivalaia tn 7

Liivalaia 7, Tallinn, Eesti

Liivalaia tn 7

Hubane kodu kesklinna tuiksoonel!

300 000 €

3 051.88 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Kesklinn
Tänav Liivalaia tn
Maja nr 7
Korrus 3
Tube 4
Tüüp Korter
Valmidusaste renoveeritud
Ehitusaasta 1961
Omandivorm korteriomand
Üldpind 98.30
Katastri nr. 78401:106:1230
Hind 300000.00
Hind m² 3051.00

Müüa hubane ja valgusküllane neljatoaline perekorter Tatari asumis – ideaalne valik neile, kes soovivad nautida kõiki kesklinna hüvesid, elades samal ajal mõnusas ja kaasaegses eluruumis.

Vaata videot! youtu.be/iYi0GlJTBHw

KORTER
Korteri koosseisu kuuluvad esik, ruumikas elutuba köögiga, kolm magamistuba ning vannituba koos tualetiga. Esikus ja magamistubades on lükandustega garderoobikapid, kuhu saab mugavalt paigutada üleriided ja muu vajaliku. Köögis on integreeritud tehnikaga mööbel - pliit, ahi, nõudepesumasin (Whirlpool), õhupuhasti (Bosch) ning külmik (Electrolux). Vannitoas pesumasin ja kuivati (Electrolux).

Piltidel nähtava mööbli võimalus on olemas ja see on läbiräägitav. Sisuliselt piisab vaid sissekolimisest ja võite kohe oma uues kodus elama asuda.

PLANEERING
Korter asub III korrusel, paiknedes läbi maja. Kahe magamistoa aknad on hoovi poole, elutoa, köögi ja ühe magamistoa aknad avanevad Liivalaia tänavale.

VIIMISTLUS
Korter on renoveeritud ja siseviimistlus on peamiselt heledates toonides. Kahes magamistoas on aga kasutatud julgemaid värve, lisades ruumidele isikupära. Korteris tehti kapitaalremont 2016. aastal, mille käigus uuendati kogu sisustus.

PARKIMINE
Parkimine on tasuta kinnistul kinnises sisehoovis - parkimine toimub hoovis vabale kohale ning seni pole kordagi olnud olukorda, kus ruumi poleks leidunud. Alati on olnud võimalik parkida nii enda kui ka külaliste autod.

ÜLALPIDAMISKULUD
Kõrvalkulud suvel ~170€ ja talvel ~330€

ASUKOHT
Piirkonna suurimaks eeliseks on see, et kõik eluks vajalik on käe-jala juures. Maja esimesel korrusel asuvad Liivalaia Selver ABC ja Poksiklubi Kalev. Mõne minuti jalutuskäigu kaugusel on mitmed lasteaiad, söögikohad, koolid, Kino Kosmos, Swedbank Liivalaia, Südameapteek ning 24/7 Fitness Tõnismäel.

Kui Sul tekkis huvi selle korteri vastu, siis võta minuga julgelt ühendust ning lähme korterit koos vaatama!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Lisaruumid garderoob
Energiaklass C
Küttesüsteem Keskküte, Põrandaküte
Ehitusmaterjal Kivimaja
Parkimine tasuta parkimine, hoovis