Lõõtsa 5 – RE Kinnisvara

Property Intro

Lõõtsa 5

Lõõtsa 5, Tallinn, Eesti

Lõõtsa 5

Avar köögimööbliga büroo Ülemiste Citys!

2 680 €

16 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 167.50
Asula Tallinn
Linnaosa Lasnamäe
Maja nr 5
Korrus 7
Tube 5
Tüüp Büroo
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2015
Katastri nr. 78401:101:3508
Hind 2680.00

Üürile anda 7.korruse bürooruumid Ülemiste Citys Lõõtsa 5 Bernhard Schmidti hoones.

Ruumid on avatud planeeringuga, lisaks on üks kabinet/nõupidamisruum, kaks nn kõneboksi, köök koos mööbli ja tehnikaga ja WC boksid. Ruumide pindala on 156,85m2, millele lisandub mõtteline osa 10,67m2.

Ülemiste City asub transpordiühenduste tuiksoonel - selle ühel küljel on Tallinna lennujaam, teisel tulevane Rail Balticu terminal ja uus bussijaam. Sadam jääb linnakust vaid kümneminutilise autosõidu kaugusele ja Peterburi teele ning Tartu maanteele saad keerata otse kvartalist väljudes. Siia saab igast linnajaost mugavalt trammi või bussiga, säästes nii linnaruumi ja loodust.

Lõõtsa 5 hoone on saanud nime Eesti optiku, astronoomi ja leiutaja Bernhard Schmidti järgi. 13-korruselise büroohoone välisfassaadi kujundus põhineb digimustril, mis on stilistikalt innovaatilisust ja moodsat tehnoloogiat toetavas ärilinnakus kohane. Hoone tüüpkorruseid saab kasutada ühe suure büroona või soovikorral jagatuna kuni neljaks eraldiseisvaks bürooks.

Lõõtsa 5 hoonel on keskkonnateadlikkuse ja –säästlikkusega sertifitseeritud LEED Gold sertifikaat st hoone on energiatõhus.

Maja lõunapoolne külg on 600 m2 osas kaetud päikesepaneelidega. Esimesel korrusel asuvad esinduslik ja avar fuajee, veinipood FineWine ja kohvipood CoffeCup. Kolmandal korrusel asub möbleeritud väikekontorite alla Ülemiste City HUB. Kohe maja kõrval on Selver ABC pood ja üle tee, linnaku suurim restoran ja burgerikohvik. Tööpäevadel tervitab hoone avaras esindusfuajees vastuvõtuassistent. Hoonesse on sissepääs tagatud kaardisüsteemiga 24/7.

Büroopind on varustatud kaasaegsete tehniliste lahendustega – turva-, side-, kliima- ja ventilatsioonisüsteemidega.

Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks!

Pakkumine on vahendustasuta!

Huvi korral võtke ühendust ning leiame Teile sobiva lahenduse!

Loe Ülemiste City ärilinnaku kohta lähemalt siit: re.ee/projektid/aripinnad/buroopinnad-arihooned/ulemiste-city/

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Energiaklass D
Küttesüsteem Gaasiküte
Ehitusmaterjal betoonmaja
Parkimine tasuline parkimine, maja ees