Pelguranna 5 – RE Kinnisvara

Property Intro

Pelguranna 5

Pelguranna 5, Tallinn, Eesti

Pelguranna 5

Avar päikesepoolne korter avatud köögiga!

120 000 €

3 200 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Põhja-Tallinn
Tänav Pelguranna
Maja nr 5
Korrus 1
Tube 2
Tüüp Korter
Valmidusaste renoveeritud
Ehitusaasta 1961
Omandivorm korteriomand
Üldpind 37.50
Katastri nr. 78408:805:1950
Hind 120000.00
Hind m² 3200.00

Müüa avar päikesepoolne korter ainulaadse avatud planeeringuga. Korteris on 2 tuba, sealhulgas valgusküllane avatud elutuba-köök. Suurepärases asukohas asuva korteri läheduses on meri, park, kauplused ja ühistransport.

Korter
See on selles majas ainulaadne avatud planeeringuga 2-toaline korter, magamistoa ja valgusküllase avatud elutuba-köögiga.
2020 aastal läbis korter põhjaliku renoveerimise. Põrandad on täielikult vahetatud ning paigaldatud on täiesti uus elektrijuhtmestik ja torustik, sealhulgas ühine kanalisatsioonitoru. Vana vannituba on muudetud sahvriks, kus paikneb pesumasin ja mugav avatud riidekapp.
Endisest köögist on saanud avar ja hubane põrandaküttega vannituba ning köök on ümber kujundatud elutoaga, luues avaruse ja mugava kööginurga.
Magamistoas on ruumikas sisseehitatud garderoob.

Parkimine
Parkimine hoone kinnistul vabade kohtade olemasolul. Lisaks on linna poolt rajatud parkimiskohad Pelguranna tänava äärde.

Piirkond
Pelguranna tn 5 asub väga mugav asukohas: meri on vaid 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel ning 100 meetri kaugusel paikneb Maxima kauplus.
Lisaks on läheduses bussi- ja trammipeatuseid ning lasteaed ja kool.

Tekkis huvi? Võta minuga julgelt ühendust ja lähme kindlasti vaatama! Vastan meeleldi kõikidele küsimustele, mis Teil seoses korteriga võivad tekkida!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Pliit Elektripliit
Lisaruumid panipaik
Küttesüsteem Keskküte
Ehitusmaterjal Paneelmaja
Parkimine maja ees