Ristiku 23 – RE Kinnisvara

Property Intro

Ristiku 23

Ristiku 23, Tallinn, Estonia

Ristiku 23

OMA HOOVIGA MAJAOSA TELLISKIVIS!

294 000 €

4 200 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Põhja-Tallinn
Tänav Ristiku
Maja nr 23
Korrus 1
Tube 3
Tüüp Korter
Valmidusaste rahuldav
Ehitusaasta 1923
Omandivorm kaasomand
Üldpind 70.00
Krundi pind 521.00
Katastri nr. 78408:803:3300
Hind 294000.00
Hind m² 4200.00

Müüa Tallinnas Ristiku tänaval kahekordses puitmajas 3-toaline korter. Elamu asub populaarse Telliskivi Loomelinnaku kõrvaltänavas. Müüdava 3-toalise korteri ostmisega kaasneb 2-toalise kõrvalkorteri ost. Müüdava kinnisvara koosseisu kuulub kogu esimene korrus, suur kelder, garaaž ja ½ kinnistust. Hoone esmane kasutuselevõtu aasta on orienteeruvalt 1923 ning olemas on arhiivmaterjalid.

HOONE JA SELLE LISAD
Müüdava majaosa ja selle juurde kuuluvad lisad on jagatud kahe omaniku vahel notariaalse kasutuskorra alusel. Maja on piiratud aiaga ja lukustatud väravaga. Hoonesse pääseb nii tänavapoolsest uksest kui ka hoovist. Majas on üks trepikoda, kust pääseb keldrisse ja korteritesse.
Esimesel korrusel on eluruumid üldpinnaga kokku 100 m2, mis täna moodustavad kaks kõrvuti asetsevat eraldi korterit.
Ühest eluruumist on tehtud trepiga läbipääs keldrikorrusele, kus asuvad eesruum, duširuum ja puuküttega saun, mis vajavad kapitaalremonti.

Hoone keldrikorrus üldpinnaga 71 m2 on hetkel kasutusel asjade hoiustamiseks, kuid annab peale kapitaalremonti võimaluse avarale keldrile ja ka muudele lisaruumidele. Müüdava majaosa omandis on keldrist ca 61 m2 ning ca 10 m2 kuulub maja teisele omanikule.

Maja juurde kuulub 40 m2 garaaž, mis mahutab kaks sõiduautot. Garaaž on hetkel kasutusel panipaigana.

Elamu müüdava osa juurde kuulub pool privaatsest aiamaast, mis annab võimaluse nautida aiamõnusid oma turvalises koduhoovis.

ELURUUMID
Hoone esimesel korrusel paikneb kaks korterit.
Väiksemas, 30 m2 2-toalises korteris on hiljuti teostatud remonttööd - siseviimistlus on saanud värskenduse heledates toonides, taastatud on ajastutruu naturaalne laudpõrand, vahetatud on juhtmestik ning sisustusse kuulub uus mööbel.
Suurem, 70 m2 3-toaline korter vajab kaasajastamist, viimati on remonttöid tehtud ca 6 aastat tagasi.

VESI, ELEKTER, KÜTE
Hoone soojusallikaks on gaasiküte ning mõlemal hoone omanikul on eraldi gaasikatel. Elektrileping ja arvestid on samuti mõlemal omanikul eraldi, ühine on veemõõtja, mille kulu jaotatakse tarbijate vahel.

PIIRKOND
Läheduses on Telliskivi Loomelinnak koos paljude söögikohtade ja meelelahutusvõimalustega. Kiirelt saab teha igapäevased toiduostud A1000 marketis, Selveris või Balti Jaama turul.

Ühistranspordiga pääseb kiiresti linna ning Balti Jaamast suundub mitmeid ronge ka teistesse Eestimaa linnadesse. Läheduses saab parkida ja rentida nii Bolt Drive autosid kui ka tõukerattaid.

Lisaks on võrdlemisi lähedal ka Pelgulinna tervishoiuasutused, mitmed koolid ja lasteaiad, iluteenused ning spordiklubid

Huvi korral võta minuga ühendust ja lähme tutvume majaga lähemalt!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Lisaruumid kelder
Küttesüsteem Gaasiküte
Ehitusmaterjal Puumaja
Katus plekk
Parkimine tasuta parkimine, hoovis
Parkimiskohti 2