Laulupeo 2 – RE Kinnisvara

Property Intro

Laulupeo 2

Laulupeo 2, Tallinn, Estonia

Laulupeo 2

LUMMAVATE VAADETEGA KODU KESKLINNAS!

339 500 €

3 844.85 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Kesklinn
Tänav Laulupeo
Maja nr 2
Korrus 4
Tube 4
Tüüp Korter
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2015
Omandivorm korteriomand
Üldpind 88.30
Hind 339500.00
Hind m² 3844.00

Müüa avar linnavaatega sisustatud korter Tallinna kesklinnas. Korter asub Maestro maja 4. korrusel, mis on ideaalne kodu linnaelu nautivatele elanikele.

KORTER
See on hea planeeringuga 4-toaline korter, kolme magamistoa ja valgusküllase avatud elutuba-köögiga. Köögimööbel on valmistatud eritellimusena ARS-i poolt ning varustatud kvaliteetse Bosch tehnikaga.
Kodu on sisustatud esmavajaliku mööbliga ning igale ruumile annavad elegantsi heledad laest maani tüllkardinad. Magamistubades on olemas voodid ning ruumikad garderoobid.
Lisaks neljale toale on korteris suurem vannituba koos pesumasinaga ning väiksem märgruum, mõlemad ruumid on sisustatud vajaliku santehnikaga.
Siseviimistluses on kasutatud neutraalseid toone ning põrandaid katab naturaalne harjatud tammeparkett.
Korteris on mürasummutavad kolmekordsed alumiiniumaknad, mis tagavad vaikse olemise kodus ka linnatänavate tipptunni hetkedel. Nurgapealne korter pakub lummavaid linnavaateid Tallinna südalinna suunal.

VENTILATSIOON JA KÜTE
Majas on kaasaegne soojustagastusega sundventilatsioon, mida saab vastavalt soovile reguleerida. Samuti on hoones tsentraalne vesijahutus ja maja soojusvarustus põhineb kaugküttel.

PIIRKOND
Laulupeo 2 asub Kadrioru vahetus läheduses Kesklinnas. Läheduses on kaubanduskeskused (Stockmann, Viru Keskus, Sikupilli), mitmed söögikohad ning ühistranspordiga saab kiiresti võtta suuna Tallinna teiste linnaosade või Ülemiste ja Lennujaama suunas. Kadrioru park jääb vaid 15 minuti jalutuskäigu kaugusele.
Maja juures on olemas parkimiskohad. Piirkonnas on parkimine küll tasuline, kuid Tallinna linna elanikuks registreerides on parkimistasu vaid 10 € kuus (120 € aastas).

Tekkis huvi? Võta minuga julgelt ühendust ja lähme kindlasti vaatama! Vastan meeleldi kõikidele küsimustele, mis Teil seoses korteriga võivad tekkida!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Ventilatsioon Konditsioneer, Sundventilatsioon
Energiaklass B
Küttesüsteem Kaug-Keskküte
Ehitusmaterjal metallkonstruktsioon
Katus rullmaterjal
Parkimine tasuline parkimine