Vesilennuki 16 – RE Kinnisvara

Property Intro

Vesilennuki 16

Vesilennuki 16

MUGAV PLANEERING JA SÄILIV MEREVAADE!

640 000 €

5 555.56 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Põhja-Tallinn
Tänav Vesilennuki
Maja nr 16
Korrus 3
Tube 4
Tüüp Korter
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2023
Omandivorm korteriomand
Üldpind 115.20
Katastri nr. 78408:801:0344
Hind 640000.00
Hind m² 5555.00

Tere tulemast merevaatega koju eliitklassi kinnisvaras Noblessneris, mis pakub luksuslikku elustiili ja kaunist panoraam-vaadet merele!

See eksklusiivne kodu asub kaasaegses tehnoloogiliste mugavustega majas ning on varustatud kvaliteetse siseviimistluse ja avara planeeringuga. Kõrged 2.9m laed ja suured aknad lasevad korteril täituda rohke loomuliku valgusega. Elutoa akendest ja 15.5 m2 lodžalt avaneb vaade merele ja Lennusadamale, muutes korteri elegantseks pelgupaigaks mereläheduse nautijatele.

Korteri siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, mis kajastavad rahustavaid merevärve. Elutoa põrand on kaetud heleda 1-lipilise tammeparketiga ning ääristatud puidust valgete liistudega. Seinu katavad neutraalsed helehallid toonid ning esiku põrand on laotud meresinistest keraamilistest plaatidest.

Peamagamistoas on walk-in garderoob, läbi mille jõuab privaatsesse dušhiruumi. Erinevalt teistest korteritest selles majas, on selle eluruumi sanitaarruumides standard sanitaartehnika välja vahetatud kvaliteetsema vastu (väärtus ligi 15 000€), et pakkuda SPA-sarnaseid mõnusid!
Igast magamistoast näeb vaadet merele ning toad on eraldi. Esikust-elutuppa käiguteele jääb suurem vanniga dušhiruum ning eraldi loodud ruum asjade hoiustamiseks.

Hoone on ühendatud Utilitas Tallinna kaugküttesüsteemiga. Korteris on mugav ja energiasäästlik põrandaküte. Eluruum on varustatud soojustagastusega korteripõhise ventilatsioonisüsteemiga. Soojustagastus aitab säästa energiat ja filtreeriv õhuvahetus vähendab tolmuosakeste hulka ruumis. Köögikubu jaoks on paigaldatud korteripõhine eraldiseisev väljatõmbekanal. Korteri elutoas ja peamagamistoas on paigaldatud seinapealsed jahutusseadmed.

Hoone on ühendatud Tallinna linna vee- ja kanalisatsioonivõrku. Soe tarbevesi valmistatakse maja soojasõlmes. Veearvestite näidud võetakse kauglugemise teel, näit loetakse automaatselt ja suunatakse halduri andmebaasi. Kodu on varustatud võimalusterohke Tark Maja koduautomaatika süsteemiga, mille abil saab juhtida sisekliimat ning jälgida tehnosüsteeme. Samuti on see videoga fonolukk - nii näeb ära, kes parajasti välisukse taga on.

Hoone parkimiskohad on viidud turvaliselt maa alla. Korteri hinnale lisandub kahe auto parkimiskohad hinnaga 50 000€. Isiklike eelistuste ja elustiili kohaselt võib auto ka päevadeks garaaži jätta. See on tänases maailmas omaette väärtus. Esimesel korrusel on üldkasutatav ruum jalgrataste ja vankrite hoiustamiseks.

Noblessner on esimene ja seni ainus piirkond Tallinnas, kus mereäärsete elamute ümber on kujundatud terviklik ja tervislik linnaruum. Siin on merepromenaad ja linnaväljak, pargialad, ärid ning palju häid võimalusi vaba aja veetmiseks. Kalamaja park ja Lennusadam asuvad Noblessneri kõrval, Arsenali keskus, vanalinn ja Telliskivi Loomelinnak on jalutuskäigu kaugusel.

Noblessnerisse on väga hea ligipääs nii maa kui ka mere poolt, saabutagu jalgrattaga või suure jahtlaevaga. Ligipääsuteed on Kalaranna ja Tööstuse tänava poolt, lai kergliiklustee viib Kalaranna tänavalt otse Noblessnerisse. Sealsamas Kalaranna tänaval on ka bussipeatus „Noblessneri“ (buss nr 73). Peatus „Kungla“ asub Tööstuse tänaval (buss nr 3) Kalamaja pargi kõrval. Aga, mis samuti oluline – siia on mugav ka jala kulgeda. Üks ilusamaid jalutuskäike Tallinnas üldse – läbi linna ja mere veerel.

Arenduse kõrge ehituskvaliteedi taga seisab Merko professionaalsus ja aastatepikkune kogemus. Rohkem infot leiate ka arendusprojekti kodulehelt: merko.ee/noblessner/vesilennuki/

Tekkis huvi? Võta minuga julgelt ühendust ja lähme kindlasti vaatama! Vastan meeleldi kõikidele küsimustele, mis Teil seoses korteriga võivad tekkida!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Ventilatsioon Konditsioneer
Lisaruumid panipaik, garderoob
Rõdu kinnine, klaasitud
Energiaklass B
Küttesüsteem Põrandaküte, Kaug-Keskküte
Ehitusmaterjal betoonmaja
Parkimine maja all
Parkimiskohti 2