Kokasauna põik 1 – RE Kinnisvara

Property Intro

Kokasauna põik 1

Kokasauna Põik 1, Tänassilma, Harju maakond, Eesti

Kokasauna põik 1

A-energiaklassi stockoffice Tänassilmas

3 439.90 €

8.20 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 419.50
Linn/vald Saku vald
Asula Tänassilma küla
Linnaosa Tallinna lähiümbrus
Maja nr 1
Korrus 1
Tüüp Büroo, Ladu, Tootmine, Kaubandus, Teenindus, Ladu/Tootmine, Stock office, Loft office
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2022
Omandivorm kinnistu
Krundi pind 8563.00
Katastri nr. 71801:001:1113
Hind 3439.90

Üürile anda 419,5 m² suurune äripind 2022. aasta suvel valminud ärihoones aadressil Kokasauna põik 1. Tegu on A-energiaklassi stockoffice-tüüpi kahekorruselise ärihoonega.

Üüritav boks on jagatud järgmiselt:
1. korrus: lao- või tootmisruum 309,8 m², müügipind/kontor 30,8 m², koosolekuruum 11,2 m², riietusruum 5,8 m², dušš, kööginurk ja wc.
2. korrus: kontor 49,1 m² ja wc. Teisel korrusel on olemas ka kööginurga paigaldamise võimalus.

Esimese korruse müügi- või kontoripinnal on eraldi sissepääs ja maast laeni vaateaknad. Samuti on ka otseühendus laoga.

Laadimine on maaga tasapinnas oleva tõstukse kaudu. Tõstukse mõõdud on 3,4 m (laius) x 4,2 m (kõrgus), mis võimaldab ka veokiga sissesõitu. Tõstuks on varustatud kiiret avanemist ja sulgumist tagava mootoriga.

Tootmis- või laoruumi kõrgus fermini on 5 m. Võimalik ladustada fermide vahel kuni 5,5 m. Põranda kandevõime on 2 t/m². Vooluvõimsust on boksil 50 A. Laoruumi tuleb loomulik valgus läbi suitsuluukide, mida boksil on 2 tk. Suitsuluugi mõõdud on 1,2 m x 2,4 m.

Töötajatele ja klientidele on maja juures piiratud arv tasuta parkimiskohti. Ruumidesse ja territooriumile on ööpäevaringne ligipääs. Olemas on piisav manööverdusala ka suurematele veokitele. On loodud valmidus bokside ette Ensto elektriauto laadijate 3x32A paigaldamiseks.

Reklaami paigaldamise võimalus on nii hoone esi- kui ka tagaküljele.

Hoone rajati energiatõhusana, mis tagab madalad kõrvalkulud. Hoonet köetakse õhk-vesi soojuspumpadega ja gaasiküttega, laos on kalorifeerid. Büroo on varustatud ventilatsiooni ja jahutusega.

Kokasauna Äripark asub vahetult Tallinna külje all, Tänassilma külas Saku vallas. Ligipääs Äriparki on Pärnu mnt kaudu, olles Tallinna südalinnast vaid 14 km kaugusel. Kokasauna Äripark on uus tööstusala, mis sobib hästi logistika, tootmise, hulgi- ja jaekaubandusega tegelevatele ettevõtetele. Lähiümbruses on palju rahvusvaheliselt edukaid ettevõtteid: DSV Transport, Itella, Stoneridge Eesti, Auto-Bon AC (endine Veho Eesti), Tamro Eesti, Antalis, Karl Storz, PMC Hydraulics, Bauhof, Hortese Laagri aianduskeskus jpt.

Kokasauna Äripark koosneb kokku viiest kinnistust. Saame pakkuda kliendile build-to-suit lahendusi ehk nn rätsepatööna valmis ehitatavaid äripindasid või hooneid. Võimalik ka osta kinnistu või kinnistu koos valmis ehitatava hoonega. Küsige täpsemat infot.

Üüri hinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Pakkumine on Teile vahendustasuta.

Tutvu Kokasauna Äripargi teiste pakkumistega siin: re.ee/projektid/aripinnad/stockoffice/kokasauna-tee-1-kokasauna-aripark/

Huvi korral annan meeleldi lisainfot ja korraldan objekti külastuse.

Olete oodatud ruumidega tutvuma.

Detailplaneering Kehtestatud
Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Küttesüsteem Gaasiküte
Ehitusmaterjal sega materjalid
Parkimine tasuta parkimine, maja ees