Graniidi tee 23/4 – RE Kinnisvara

Property Intro

Graniidi tee 23/4

Graniidi tee 23, Rae, Harju County, Estonia

Graniidi tee 23/4

Maalähedane paradiis linna külje all!

167 900 €

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Rae
Tänav Graniidi tee
Maja nr 23/4
Korrus 1
Tube 2
Tüüp Korter
Ehitusaasta 2023
Omandivorm korteriomand
Üldpind 47.60
Hind 167900.00
Hind m² 3527.00

TUTVUSTUS
Avage oma koduuks loodusesse, kus kostub rahustav puude sahin ja linnulaul. Raemõisa uusarenduses on rõhuasetus asukohal, looduslikel toonidel ja vormil.
Kahe- ja kolmekordsed elamud on läbimõeldud planeeringutega ja asuvad üksteisest piisavas kauguses. Majad on liigendatud nii nurkadelt, vormilt kui ka asetuselt, et pakkuda mängulisust, vaheldusrikkust ja et moodustuks terviklik elupiirkond. Tänu hoolsale paigutusele jagub kõigile elanikele privaatsust, vaateid ning parkimiskohti.
Avarad rõdud ja terrassid pakuvad võimalust ilma nautimiseks või sõprade võõrustamiseks.
Raemõisa elamupiirkonda täiustavad mitmed mängu- ja puhkealad nii suurtele kui väikestele.

EHITUSINFO
Hoone välisseinad ja korteritevahelised seinad on valmistatud täisvalatud õõnesplokkudest, tagades tugeva ja vastupidava välisstruktuuri. Korterisisesed seinad on metallkarkassil ühekordsed kipsseinad, mis on isoleeritud mineraalvillaga. Hoone fassaadi ilmestamiseks on kasutatud puitu, tumedat krohvi ja tsementkiudplaate, luues esteetilise välimuse. Vahelagedeks on monteeritavad õõnespaneelid, millele on lisatud sammumüratõkke villplaat, tagades heliisolatsiooni. Hoone katusekatteks on lamekatus, mille materjaliks on rullmaterjal, pakkudes kaitset ilmastiku eest.
Aknad on varustatud 3-kordse klaaspaketiga ja valmistatud energiasäästlikest PVC-materjalist akendest, mis avanevad sissepoole.

MÕNUS SISEKLIIMA
Elamu soojavarustuse allikaks on lokaalne õhk-vesi küte. Korterites on ruumipõhiselt juhitav vesipõrandaküte. Vannitubades on elektriline põrandaküte.
Kvaliteetse õhuvahetuse ja tervisliku siseõhu tagab korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem.

TURVALINE JA MUGAV
Trepikodade sissepääsud on varustatud elektrilukuga.
Kõik 3-kordsed hooned on varustatud liftiga.
Elektriarvestid on kauglugemiga. Elutubadesse on ette nähtud sidepesad TV ja interneti jaoks. Tagatud on tehniline valmidus telefoni-, interneti- ja TV-teenuste lepingute sõlmimiseks erinevate teenusepakkujatega.
Täiendava mugavusena lisandub elamu hinnale väline parkimiskoht 5000 eurot ja panipaik 1. korrusel 2500 eurot.

KODU, MIS AITAB SÄÄSTA LOODUST
Hoone energiatõhusus vastab A-energiaklassi tähisele. Raemõisas on võimalik osta väline elektriauto laadimisvalmidusega parkimiskoht, maksumusega 7500 eurot. Rohelises Raemõisas aitavad taastuvenergiat toota katusele paigaldatud päikesepaneelid, mis tagavad madalamad energiakulud ja loodussäästlikkuse.

PIIRKOND
Raemõisa uusarendus asub Rae vallas looduskaunis kohas ainult 3-minutilise sõidu kaugusel Tallinna linna piirist. Kiirele ühendusele linnaga aitavad kaasa arenduse ligidal asuvad mugavad Tallinna–Tartu maantee maha- ja pealesõidud. Koduteele jäävad lasteaiad-koolid ja spordikompleksid ning kaubanduskeskused ja toidupoed. Arenduse kõrvalt läheb mööda ka uus kergliiklustee ning kahel rattal kulgejatele loome ka eraldi rattahoiustusvõimalused.

TULE ELA NAGU LINNAS, PUHKA NAGU MAAL!

Ventilatsioon Sundventilatsioon
Lisaruumid panipaik
Energiaklass A
Küttesüsteem Põrandaküte
Ehitusmaterjal betoonmaja
Parkimine maja ees
Parkimiskohti 1