Pärnu maantee 328a – RE Kinnisvara

Property Intro

Pärnu maantee 328a

Pärnu mnt. 328a, Nõmme, Harju County, Estonia

Pärnu maantee 328a

Elegantne kodu Nõmme südames!

370 000 €

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Nõmme
Tänav Pärnu maantee
Maja nr 328a
Korrus 2
Tube 3
Tüüp Korter
Ehitusaasta 2023
Omandivorm korteriomand
Üldpind 85.90
Hind 370000.00
Hind m² 4307.00

Hinnas köök, garderoob ja kardinad!

HOONE
Nõmme 328a on justkui hubane ja privaatne butiikmaja, kus kaheosalises hoones on kokku vaid 38 kodu. Aadressil Pärnu mnt 328a varasemalt asunud osa lammutati täielikult ja selle asemele rajati uus esinduslik majaosa. Pärnu mnt 328 maja valmis juba 1937. aastal, kuid on ajalugu hindavate inimeste rõõmuks säilitanud suures osas oma esialgse välisilme. Kahte majaosa ühendab keskne trepikoda koos liftihalli ja galeriiga. Esimesel korrusel asuvatel äripindadel on personaalsed sissepääsud otse tänavalt.

SISUSTUS
Need on hoolega planeeritud kodud, mis tagavad tõelise kodutunde. Korteritel on kõrged laed ja põrandaid katavad klassikalised ühelipilised ja ajastutruud kalasabaparketid.
Pesemisruumid on suurte dušialadega ja on sisustatud valamukappide, mahukate külgkappidega ning kõik sanitaarruumide peeglid on integreeritud valgustusega. Duširuumide põrandad on kaetud plaadiga. Korteris on saun ja eraldi majapidamisruum. Korteri hinnas sisalduvad sisustus (köögimööbel, garderoob, kardinad), panipaik ja parkimiskoht!

EHITUSINFO
Nõmme 328a uue majaosa kandvad seinad on monteeritavatest raudbetoonelementidest. Uues majaosas on korterite vahelised seinad osaliselt monteeritavatest raudbetoonelementidest ja osaliselt kolmekihilise müüritisena, kus müüritiste vahel paikneb isolatsioonikiht koos õhkvahega. Vahelaed on monteeritavatest õõnespaneelidest.

Uue majaosa korterites on vesipõrandaküte. Korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem tagab korterites hea õhuvahetuse.

Maja on ühendatud Tallinna linna vee- ja kanalisatsioonivõrku. Näidud edastatakse kauglugemise teel.
Korteritel on helipidavad puitalumiiniumprofiilidega aknad. Siseuste valikus on nii tahveluksed kui ka horisontaalspooniga sileuksed. Korterite välisuksed ja maja välisuks on puidust.

TARK MAJA
Korterid on ehitatud “Targa maja“ põhimõttel. See tähendab, et korteri läbipääs, erinevate näitude jälgimine ja kliima juhtimine toimub nii korterisisese monitori kui ka interneti kaudu.

ÜMBRUS
Maja juurde on rajatud turvaline ja haljastatud sisehoov, kus lapsed saavad rõõmsalt mängida ja vanemad värskes õhus mõnusalt aega veeta, näiteks päikesekiiri nautides või naabritega uudiseid jagades. Elanike parkimiskohad paiknevad hoone keldrikorrusel, tagamaks autovaba hooviala.

Maa-alusel korrusel on lisaks parklale ja panipaigale ka hobiruum, kus on vajalikud vahendid oma hobivahendite hooldamiseks. Näiteks saate määrida suuski, pumbata rattarehve ja pesta jalgratast.

Nõmme on justkui roheline metslinn, mis pakub imelist võimalust looduse läheduses elamiseks. Teisalt on siin kõik vajalik vaid lühikese jalutuskäigu ulatuses - koolid ja lasteaiad, kohvikud ja restoranid, kultuurielamused ja teadustegevus, sportimisvõimalused ja perearstikeskused ning kauplused ja võrratu Nõmme turg.

ARENDAJA
Arenduse kõrge ehituskvaliteedi taga seisab Merko professionaalsus ja aastatepikkune kogemus. Pikaajalise, hoolika ja hooliva töö tulemusena kanname juba mitmendat aastat järjest Eesti mainekaima kinnisvaraarendaja tiitlit (Emor 2019, 2020, 2021 ja 2022).

Võta minuga julgelt ühendust ja lähme vaatame Nõmme kodusid!

Ventilatsioon Sundventilatsioon
Lisaruumid panipaik
Energiaklass C
Küttesüsteem Gaasiküte, Põrandaküte
Ehitusmaterjal betoonmaja
Parkimine maja all
Parkimiskohti 1