Laanelinnu tee 7 – 3 – RE Kinnisvara

Property Intro

Laanelinnu tee 7 - 3

Laanelinnu tee 7, Haabneeme, Harju County, Estonia

Laanelinnu tee 7 - 3

A-KLASSI KODUD VIIMSIS! VALMIS 2024 SUVEL!

417 000 €

3 507.15 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Linn/vald Viimsi vald
Asula Haabneeme
Linnaosa Tallinna lähiümbrus
Tänav Laanelinnu tee
Maja nr 7
Korter 3
Tube 4
Tüüp Korter
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2023
Omandivorm korteriomand
Üldpind 118.90
Krundi pind 2887.00
Katastri nr. 89001:003:1364
Hind 417000.00
Hind m² 3507.00

ENERGIATÕHUSAD KODUD MÄNNIMETSAS PEALINNA KÜLJE ALL!

Kuni 12.05.2024 on unikaalne võimalus saada osa kampaaniast, mille puhul makstakse Teie esimesed kuue kuu kodulaenu maksed tagasi Teie pangakontole. Küsi julgelt lisa ja loe lähemalt: laaneserva.ee/kampaania-tingimused/

Müügihinnas sisaldub kaks parkimiskohta ja panipaigad!
Tutvu arendusprojekti videoga: www.youtube.com/watch?v=J0f_s-65UxU

ELU LOODUSKAUNIS ASUKOHAS
Laaneserva elamukvartal sobib ideaalselt peredele, kes hindavad looduse ilu ja kaasaegse elukeskkonna mugavusi. Luksuslike naturaalsete materjalide kasutamine annab kodudele trendika välimuse ja loob valgusküllase atmosfääri. Laaneserva uute kodude sisehoovi juurde luuakse mänguväljaku ala ning säilitatakse võimalikult palju suuri männipuid, et metsarohelus jääks ikka koduhoovi.

MELU EI OLE KUNAGI LIIGA KAUGEL
Elu männilõhnalises Laaneservas kulgeb metsakohina ja mereõhu rütmis. Viimsi poolsaarel metsatuka sees elades võib ununeda, et pealinn on vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel.
Siinne rahu ja vaikus, mere lähedus, kaunid jalutus-ja spordirajad pakuvad rõõmu nii vaimule kui kehale. Aga kui tekib isu melu järgi, siis tasub vaid nina metsatukast välja pista ning taamal paistavad kaubanduskeskused, kino, spa ja restoranid. Kõik on piisavalt lähedal, et jalutada või nautida rattasõitu ning lisaks kuuluvad iga ridaelamuboksi juurde 2 parkimiskohta erikasutusõiguse alusel.

HELGETES TOONIDES SISEVIIMISTLUSVALIKUD
Iga ridaelamuboksi puhul on võimalik valida kolme erineva siseviimistluspaketi vahel, mis on sisearhitekti poolt hoolikalt valitud. Märgruumides on Geberit’i sanitaarkeraamika ning saunades Eesti tootja Huumi kerised.

ENERGIASÄÄSTLIKUD TEHNOLAHENDUSED
Kodud on projekteeritud vastavalt A-energiaklassile ning varustatud päikesepaneelidega, mis tagavad energiasäästlikkuse. Küttesüsteemiks on efektiivne õhk-vesi soojuspump koos vesipõrandaküttega ning ventilatsioonisüsteem on soojustagastusega. Ostjatel on ka võimalus tellida personaalne elektriautode laadija. Nende kodude eripäraks on ka tavalisest kõrgemad laed (2,7-2,9 m) ning siseuksed (2,3 m), mis teevad toad avaramaks ning ühendavad siseruumid sujuvalt ümbritseva männimetsaga, just nagu hoone arhitektid AB Panda meeskonnast on ette näinud.

KODUD VALMIVAD JUULIS 2024
Ehitus algas 1. juulil 2023 ning Laaneserva kodud valmivad juuli 2024.

ARENDAB CAPITAL MILL
Capital Mill on kinnisvaraarendusettevõte, mis tegutseb turul aastast 2008. Meie arendustes kohtuvad omavahel kõrge kvaliteet ja uuenduslikud lahendused, keskkonnasõbralikkus ja väärtuslik miljöö. Oleme võtnud enda eesmärgiks luua kodusid, mis on detailideni läbimõeldud ning inspiratsiooniks tulevastele elanikele. Iga uus kodu on uue loo alguseks ning anname omalt poolt parima, et see oleks nauditav ja kaasav protsess.

Võta minuga ühendust ning tutvustan Laaneserva kodusid Sulle meeleldi veelgi täpsemalt.

Vaata rohkem: laaneserva.ee/

Lisaruumid panipaik, garderoob
Rõdu terrass
Energiaklass A
Küttesüsteem Õhksoojuspump
Ehitusmaterjal betoonmaja, plokkmaja
Katus rullmaterjal
Parkimine maja ees
Parkimiskohti 2