Luise 13 – 9 – RE Kinnisvara

Property Intro

Luise 13 - 9

Luise 13, Tallinn, Estonia

Luise 13 - 9

KAUNI SISEHOOVIGA KODUD VANALINNA LÄHEDAL!

349 000 €

5 548.49 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Kesklinn
Tänav Luise
Maja nr 13
Korter 9
Korrus 3
Tube 3
Tüüp Korter
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2024
Omandivorm korteriomand
Üldpind 62.90
Krundi pind 1049.00
Katastri nr. 78401:108:0600
Hind 349000.00
Hind m² 5548.00

HUBANE BUTIIKMAJA KESKLINNA SISEHOOVIS!

Kuni 12.05.2024 on unikaalne võimalus saada osa kampaaniast, mille puhul makstakse Teie esimesed kuue kuu kodulaenu maksed tagasi Teie pangakontole. Küsi julgelt lisa ja loe lähemalt: luise13.ee/kampaania/

Luise 13 asub linnamelu südames, kus kõik igapäevaeluks olulised mugavused on 5 minuti kaugusel ning sama kaugel on ka Vanalinn. Samal ajal on siin tunda Kassisaba asumi võlu, mis on täis ajaloolist hõngu ja karakterit, luues ideaalse keskkonna peredele, kes hindavad siinset keskkonda. Lähedal asuvad näiteks Jakob Westholmi gümnaasium, Prantsuse Lütseum, Inglise kolledž, Reaalkool ja MuBa, tehes koolilastele elu eriti mugavaks. Siinsamas on Falgi park ja Hirvepark ning ka Toomparki jõuad jalutades. Teatrid, restoranid ning südalinna sära on siinsamas, ometi on kodus rahulik ja vaikne.
Maja asub Luise ja Endla tänava vahelises sisehoovis, olles Luise tänava poolt peidetud teise hooneosa taha, vältides liigset tähelepanu ning luues armsa rohelise sisehoovi hoonete vahele. Nii on iga kodu aknast roheline vaade ning 1. korruse korteritel on ka terrassid ning ligipääsud hoovi, kuhu väiksemad võib julgelt mängima jätta, sest hoov on aiaga turvaliselt piiratud ning mänguväljak on samuti hoovis olemas.
Siin saab hakkama ka ilma autota, kui hindad rohkem jalutamist või rattasõitu. Kui siiski eelistad autoga liikuda, saad selle parkida maja maa-alusesse parklasse.

HELGETES TOONIDES SISEVIIMISTLUSVALIKUD
Iga korteri puhul on võimalik valida kolme erineva siseviimistluspaketi vahel, mis on sisearhitekti poolt hoolikalt valitud. Märgruumides on Vitra, Villeroy&Bochi ning Hansgrohe sanitaarkeraamika. Laed on igal korrusel 2,8 m kõrgused.

ENERGIASÄÄSTLIKUD TEHNOLAHENDUSED
Kodud on projekteeritud vastavalt B-energiaklassile. Keskküte ning korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem aitavad tagada energiasäästlikkust.

KODUD VALMIVAD 2024 aasta lõpuks
Ehitus algas 1. juulil 2023 ning Luise kodud valmivad 2024. aasta lõpuks.

ARENDAB CAPITAL MILL
Capital Mill on kinnisvaraarendusettevõte, mis tegutseb turul aastast 2008. Meie arendustes kohtuvad omavahel kõrge kvaliteet ja uuenduslikud lahendused, keskkonnasõbralikkus ja väärtuslik miljöö. Oleme võtnud enda eesmärgiks luua kodusid, mis on detailideni läbimõeldud ning inspiratsiooniks tulevastele elanikele. Iga uus kodu on uue loo alguseks ning anname omalt poolt parima, et see oleks nauditav ja kaasav protsess.

Võta minuga ühendust ning korraldan Teile tutvumise peagi valmivas majas! Vastan meeleldi kõikidele lisaküsimustele!
Tutvu arenduse kodulehega: luise13.ee/

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Ventilatsioon Sundventilatsioon
Lisaruumid kelder, panipaik
Rõdu rõdu
Energiaklass B
Küttesüsteem Keskküte
Ehitusmaterjal Paneelmaja, betoonmaja
Katus rullmaterjal
Parkimine tasuta parkimine, maja all