Kaabli 9 – RE Kinnisvara

Property Intro

Kaabli 9

Kaabli 9, Tallinn, Eesti

Kaabli 9

Uus äripind 2023 augustis valminud hoones

3 980 €

10 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 398.00
Asula Tallinn
Linnaosa Kesklinn
Maja nr 9
Korrus 1
Tüüp Büroo, Kaubandus, Ladu, Teenindus, Stock office
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2023
Katastri nr. 78401:101:6940
Hind 3980.00

Üürile anda 398 m² suurune büroopind Tallinna Lennujaama lähistel Tartu mnt ääres aadressil Kaabli 9. Esimesel korrusel paikneb sellest 201,2 m² ja teisel korrusel 196,8 m².

Esimese korruse pinnale on võimalik teha büroo, näidiste saal või kaubanduspind. Vajadusel saab hoone küljele, kus aknaid ei ole, paigaldada tõstukse kauba laadimiseks.

Antud hoones ladu pakkuda ei ole. Kõrvalkinnistul paikneb logistikaettevõte Schenker. Vajadusel on võimalik sealt laoteenust sisse osta.

Kaabli 9 hoone puhul on tegemist 2023. aasta augustis kesklinna piiril valminud kaasaegse arhitektuuriga energiasäästliku ärihoonega.

Pinnad on avatud planeeringuga, olemas on tualetid ja köögivalmidus. Ruumid on võimalik ehitada ja kujundada vastavalt üürniku soovile.

Ruumis on sundventilatsioon ning avatavad aknad. Ruume köetakse ja jahutatakse kliimaseadmega, mida on võimalik reguleerida vastavalt oma vajadustele. Hoonel on “A” energiaklass.

Pakkumise galeriis on toodud välja korruste joonised.

Hoone ees on tasuta parkimine.

Kaabli 9 ärihoone paikneb väljakujunenud Mõigu äripiirkonnas, kus on hästi toimiv ühendus Kesklinna, Mustamäe ja Lasnamäega. Hoone on lihtsasti ja mugavalt ligipääsetav nii auto kui ka ühistranspordiga. Lisaks on Tartu maantee kõrval kergliiklustee, mis muudab liiklemise lihtsaks ka jala või jalgrattaga.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Pakkumine on Teile vahendustasuta.

Huvi korral annan meeleldi lisainfot ning korraldan objekti külastuse.

Olete oodatud ruumidega tutvuma.

Ventilatsioon Kliimaseade
Energiaklass A
Küttesüsteem Gaasiküte
Ehitusmaterjal sega materjalid
Parkimine tasuta parkimine, maja ees