Toom-Rüütli 3 – RE Kinnisvara

Property Intro

Toom-Rüütli 3

Toom-Rüütli 3/5, Tallinn, Estonia

Toom-Rüütli 3

STIILNE JA AVAR ÜÜRIKODU VANALINNAS!

1 450 €

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Vanalinn
Tänav Toom-Rüütli
Maja nr 3
Korrus 2
Tube 2
Tüüp Korter
Valmidusaste uus viimistlus
Ehitusaasta 1684
Üldpind 86.20
Hind 1450.00
Tagatis 1450.00
Hind m² 16.00

Korter vabaneb 01.06.2024!

Üürile anda vanalinna serval paiknev eksklusiivne 86.2 m2 suurune 3-toaline korter. Korteris on mööbli võimalus ning see on koheselt sisse kolimiseks valmis. Kodu Tallinna vanalinnas pakub ainulaadse võimaluse igal päeval nautida UNESCO maailmapärandi väärilist arhitektuuri ja ajalugu, sealjuures tänapäevasele elule mitte allahindlust tehes.

KORTER JA SISUSTUS

Korteris on avar elutuba, 1 magamistuba, eraldi luksuslik köök ja söögituba ning eraldi wc lisaks vannitoale. Korter asub 3-korruselise kivimaja 2. korrusel.

Korter on sisustatud väga kvaliteetse eritellimusmööbli ja -köögiga ning uute valgustuslahendustega. Värskes uues köögis on tipptasemel integreeritud tehnika: keraamiline pliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin ja külmkapp koos sügavkülmikuga.

Rekonstrueerimise käigus on arvestatud muinsuskaitse tingimustega ja mitmetel puhkudel on säilitatud algupäraseid detaile kõige ehedamal kujul. Ajaloolist külge näitab korter läbi Vanalinnale iseloomulike paksude kiviseinte ning kahekordsete uute puidust akendega, mis viimistletud väärikate puidust aknalaudadega. Põrandatel on naturaalsest puidust parkett ning vannitubades keraamilised plaadid koos kvaliteetse sanitaartehnikaga.

Korteris kohtuvad modernsus, ajaloolisus ja vanalinna väärikus kõige ehedamal kujul.

HOONE

Hoones on äsja lõpetatud rekonstrueerimistööd, kaasajastades keskaegse hoone tänapäeva vajadustest lähtuvalt. Taastamistööde käigus on uuendatud kõik tehnosüsteemid ja kommunikatsioonid. Hoones on kaugküte. Sisehoov on kinnine ning sissepääs on värava kaudu. Majas on tegus korteriühistu ning mõistlikud kommunaalkulud.

Hoonekompleks asub Tallinna vanalinna muinsuskaitseala territooriumil. Hoonestuse praegune situatsioon pärineb põhiliselt 18. sajandist. Täpne ehitusaasta ei ole teada, kuid arhiivi materjalide põhjal saab järeldada, et osa hoonest oli ehitatud enne 1684. aastat.

PARKIMINE

Lühikese jalutuskäigu kaugusel asuvad Kohtu 12, Kiriku 3 ja Balti jaama Snabb parklad.

ASUKOHT / ÜMBRUS

Lähiümbruses on kõik eluks vajalik olemas. Balti Jaam ja Telliskivi Loomelinnak, Šnelli park, toitlustus- ja meelelahutusasutused ning muuseumid on jalutuskäigu kaugusel. Kiire ligipääs on sadamale ning tänu rongiühendusele ka Ülemiste ärilinnaku ja lennujaamaga. Samas hoonekompleksis avab uksed ka uus pagariäri. Lähimad toidukauplused on Vanalinna Rimi Express ning Balti Jaama Selver ABC.

Vanalinnas elamise heaks boonuseks on ka prestiižsete koolide lähedus – Gustav Adolfi Gümnaasium, Jakob Westholmi Gümnaasium, Vanalinna Hariduskolleegium ja G. Otsa Tallinna Muusikakool. Lähimad lasteaiad on Vanalinna Lasteaed ja Vanalinna Hariduskolleegiumi lasteaed Aiake.

Kui Sul tekkis huvi, siis võta minuga ühendust! Jagan rohkem lisainfot ning korraldan korteri vaatamise.

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna, maakleritasu ja tagatisraha.

Kõiki üüripakkumisi näeb siit: re.ee/otsing/elamispinnad/?object_type=PRIVATE&action_type=rent&keyword=&map=0&ymin=&ymax=&roomsmin=&roomsmax=&hmin=&hmax=

Lisaks on samas hoonekompleksis saadaval ka äripinnad: re.ee/otsing/aripinnad/?object_type=BUSINESS&action_type=rent&keyword=toom-rüütli&map=0&ymin=&ymax=&roomsmin=&roomsmax=&hmin=&hmax=

Pliit Elektripliit
Ventilatsioon Sundventilatsioon
Lisaruumid panipaik
Küttesüsteem Keskküte
Ehitusmaterjal Kivimaja
Katus kivi
Parkimine tasuline parkimine, maja ees