Jõesuu tee 6 – RE Kinnisvara

Property Intro

Jõesuu tee 6

Jõesuu tee 6, Tallinn, Eesti

Jõesuu tee 6

Uus büroohoone Pirita Jahisadama lähistel

10 000 000 €

4 837.46 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 2067.20
Asula Tallinn
Linnaosa Pirita
Maja nr 6
Tube 10
Tüüp Büroo
Valmidusaste uus ehitis
Katastri nr. 78401:101:2425
Hind 10000000.00

2022. aastal valminud Pirita jõe kaldal büroohoone, mille arhitektuurilise lahenduse osas on soovitud olla kooskõlas ümbritseva imelise loodusega. Suurt väärtust loovad üüripinnalt avanevad kaunid vaated Pirita Jahisadamale ning männimetsale. Tegemist on nüüdisaegse hoonega, milles on kasutatud klaasi, puitu ja värvilahenduste osas valitud naturaalsed soojad toonid.

Hoone on kolmekorruseline, millest esimesel asub suurem fuajee, kus olemas ka lift. Teisel ja kolmandal korrusel on planeeritud büroopinnad, mida kokku ca 1200 m2.
Korruseplaanid leitavad piltide galeriist.

Büroopindadele annavad suurt boonust maast laeni vitriinaknad, tänu millele on töökeskkond motiveeriv. Ruumid on avarad ja valgusküllased, lagede kõrgus 3 meetrit. Ühtlasi on igal bürool oma privaatne rõdu, kus saab puhata silmi ja nautida imelisi vaateid mere või metsa suunas.

Äripinna sisekujunduse lahendus valitakse kooskõlas üürnikuga ja ruumiplaneering ehitatakse välja vastavalt vajadustele.

Hoone maa-aluses soojas parklas on kohti 21. Lisaks on olemas maja ees suured parkimisalad, kuhu saavad mugavalt end parkida nii töötajad, kui ka külalised.

Maja küttesüsteem on säästlik - kasutatakse maakütet vaiadel. Igas ruumis on kaasaegne ventilatsioon ja jahutus. Olemas tänapäevaste võimalustega sidelahendused.

Turvalisuse tagab kinnistut ümbritsev videovalve.

Büroohoone asub logistiliselt väga heas asukohas - kesklinna vaid 6 km ja lähistel asub bussipeatus Pirita. Samuti võimalus tulla mööda merd, parkides oma alus Pirita Jahisadamasse. Ümbruses on mitmed söögikohad, Pirita Klooster, Pirita Keskus, Pirita Marina Hotel & Spa ning loomulikult rand.

Müügihinnale lisandub käibemaks.

Olete oodatud hoonega tutvuma. Palun võtke ühendust, leiame teile sobivaima lahenduse!

Ventilatsioon Konditsioneer, Sundventilatsioon
Rõdu rõdu
Küttesüsteem Maaküte
Ehitusmaterjal sega materjalid, metallkonstruktsioon, betoonmaja
Parkimine tasuline parkimine, maja all , maja ees