Paldiski maantee 50 – RE Kinnisvara

Property Intro

Paldiski maantee 50

Paldiski maantee 50, Tallinn, Eesti

Paldiski maantee 50

Olulisim kohtumispaik linna uuel tuiksoonel.

37 050 €

13 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 2850.00
Asula Tallinn
Linnaosa Põhja-Tallinn
Maja nr 50
Korrus 4
Tüüp Büroo
Valmidusaste valmimisjärgus
Ehitusaasta 2024
Hind 37050.00

Hipodroomi Kvartal on suurejooneline äri- ja elamukinnisvara uusarendus Tallinnas.

Küsi täpsemat informatsiooni ja pakkumist enda tulevasele büroopinnale Hipodroomi Kvartali ärimaja neljanda korruse vabal äripinnal.

Inspireerivasse ärikvartalisse on planeeritud 4 ärihoonet kogumahuga kuni 130 000 m2. Üks hoonetest on Eesti suurim büroohoone. Üüripinnad on saadaval alates 5 kuni 10 000 m2. Tegemist on tulevikutrende arvestava ja A-energiaklassile vastava arendusprojektiga. Olulisel kohal on looduslähedus, planeeringute funktsionaalsus, tehniliste lahenduste lihtsus, ökonoomsus ja energiatõhusus.

Kvartali arhitektuurilahenduse autor on arhitektuuribüroo Hayashi – Grossschmidt Arhitektuur (HGA) ja arendaja EKE AS.

Siia on oodatud nii väiksemad kui suuremad ettevõtted, olenemata tegevusvaldkonnast. Hipodroomi Kvartali promenaadilt leiad kohvikud ja restoranid, kaubanduspinnad, kontoriruumid ja esindussalongid.

Hipodroomi kvartal asub oluliste keskuste käeulatuses – 10 minutit Tallinna sadamasse, Vanalinna, Lennujaama. Paari minutilise autosõidu kaugusel asuvad Rocca Al Mare keskus ja Kristiine keskus.

Hipodroomi Kvartal on Tallinna kõige laiem promenaad toitlustuskohtade ja vaba aja veetmise võimalustega: aktiivpark, välitööalad, uisuväljak, looduslikud puhkealad, turg, tiik ja lava.

Kogu Hipodroomi Kvartal on põimitud loodusega, kandes endas läbi ajaloo edasi meelelahutust pakkuvat miljööd ning looduse lähedust linnakeskkonnas. Kvartalit ümbritsevad mets ja looduspargid. Meri ning Stroomi supelrand asuvad 1 kilomeetri kaugusel. Kvartali promenaadile rajatakse pargid, looduslikud puhkealad ja tiik, mis võimaldavad vaikust ja rahu. Promenaadi tee kulgeb Paldiski maanteest kuni Merimetsa teeni.

Kogu kvartali keskele rajatav promenaadi värav avab uksed uutele võimalustele. Hipodroomi Kvartali täisväärtuslik äri- ja elukeskkond viib sujuvate tulemusteni. Hinda oma aega!

Äripindade üürihinnad on vahemikus 13-15 EUR/m2.

Huvi korral võtke ühendust ning leiame Teile sobiva lahenduse!

Vaata Hipodroomi Kvartali kohta lähemat lisainfot siit: re.ee/projektid/aripinnad/hipodroomi-kvartal/