Heina 5/1 – RE Kinnisvara

Property Intro

Heina 5/1

Heina 5/1, Tallinn, Estonia

Heina 5/1

HUBANE STUUDIOKORTER TELLISKIVIS!

95 000 €

3 991.60 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Põhja-Tallinn
Tänav Heina
Maja nr 5/1
Korrus 1
Tube 1
Tüüp Korter
Valmidusaste renoveeritud
Ehitusaasta 1937
Omandivorm korteriomand
Üldpind 23.80
Hind 95000.00
Hind m² 3991.00

Müüki on tulnud mõnus 1-toaline korter Telliskivi Loomelinnaku vahetusläheduses. Kodu sobib ideaalselt näiteks noorukile esimeseks korteriks või kuni kahesele leibkonnale. Korterit on võimalik osta ka kehtiva üürilepinguga investeeringu eesmärgil.

Tegemist on hubase ja valgusküllase korteriga, kus on kõik esmavajalik olemas. Eluruum ja köök on ühine, väikese eraldatuse nende vahel loob köögisaar kahe tooliga. Köögis on olemas vajalik tehnika -külmkapp, elektripliit, õhupuhasti ja riidepesumasin. Elutoas on mugav lahtikäiv diivanvoodi, arvutilaud ja akende ees on pimendavad kardinad. Elutoas on seina sisse ehitatud riiulid garderoobi jaoks. Pesuruumis on dušš ja põrandaküte.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkimine on Heina tänaval tasuta vabade parkimiskohtade olemasolul. Piirkonnas saab rentida ja parkida Bolt sõiduvahendeid. Kortermaja hoovis on eraldi panipaiga maja, kus saab hoiustada näiteks jalgratast, suuski ja muid vajalike esemeid.

ASUKOHT
Korter asub väga heas asukohas ning sobib hästi neile, kes soovivad, et vajalikud teenused ja meelelahutus oleks lähedal. Vanalinna jõuab vaid 15 minuti jalutuskäiguga ning hetkega jõuate Telliskivi Loomelinnakusse, kus on mitmed restoranid ja baarid. Telliskivi pakub tihedalt põnevat kultuuri- ja meelelahutusprogrammi!
Balti Jaamas on olemas MyFitness, Selver ning põnevat toidu- ja tarbekaupa pakub kogu turg!

KÕRVALKULUD
Lisanduvad igakuised kõrvalkulud, mis on suvel ja talvel orienteeruvalt ~40,00 eurot. Lisanduvad gaasikütte ja elektrienergia kulu vastavalt tarbimisele. Kokku kõik kulud suvel on ~70,00 eurot ja talvel 145,00 eurot. Toad on talvel soojad ning radiaatoritel saab soojust reguleerida.

TUNDUB PÕNEV?
Võta minuga ühendust ja lähme vaatama!

Pliit Elektripliit
Lisaruumid panipaik
Küttesüsteem Gaasiküte
Ehitusmaterjal Puumaja
Parkimine tasuta parkimine, maja ees