Kasemetsa tee 9 – RE Kinnisvara

Property Intro

Kasemetsa tee 9

Kasemetsa tee 9, Haabneeme, Harju maakond, Eesti

Kasemetsa tee 9

Müüa avar elamu Haabneemes!

749 000 €

2 239.16 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Linn/vald Viimsi vald
Asula Haabneeme
Tänav Kasemetsa tee
Maja nr 9
Tube 5
Tüüp Maja
Maa Elamumaa
Valmidusaste rahuldav
Ehitusaasta 2006
Omandivorm kinnistu
Üldpind 334.50
Krundi pind 1478.00
Katastri nr. 89001:010:1873
Hind 749000.00
Hind m² 2239.00

Kahekorruseline elamu paikneb Haabneeme südames, vaikse ja privaatse tupiktänava lõpus, pakkudes rahulikku ja looduslähedast elukeskkonda. Avarad ja valgusküllased ruumid ning luksuslikud lisavõimalused teevad sellest majast tõeliselt ihaldusväärse kodu.

Vaata videot!
youtube.com/shorts/Ukg6-sWmi7s?feature=share

Elamusse astudes võtab teid vastu avar esik, kus on walk-in garderoob. Edasi liikudes jõuate avatud köögiga elutuppa, mis on kodu südameks. Harmooniline sisekujundus ja tume, ühelipiline naturaalne parkett põrandal, loovad elegantse ja sooja atmosfääri. Elutoas paiknev kamin lisab hubasust.
Köök on varustatud kvaliteetse köögimööbli ja Miele köögitehnikaga. Kivist töötasapind ja köögisaar annavad köögile stiilse ja vastupidava ilme.
Esimesel korrusel on kabinet, mis sobib suurepäraselt kodukontoriks. Lõõgastumiseks pakub elamu luksuslikke sauna võimalusi - nii auru- kui ka Soome saun koos mõnusa eesruumiga, kust pääseb otse terrassile. Lisaks on esimesel korrusel eraldi tualettruum. Esikust viib uks garaaži, kuhu mahub kaks autot.
Teisel korrusel asub peamagamistuba, millel oma privaatne rõdu, walk-in garderoob ja tualett-duširuum. Põrandal tume parkett lisab ruumile sügavust ja luksust. Lisaks on kaks avarat magamistuba. Põrandaid katab hele, ühelipiline naturaalne parkett. Tualett-duširuumis saab lõõgastuda suures mullivannis.

Tehnilised andmed
Elamu on ehitatud 2006. aastal, tugeva konstruktsiooniga kivimaja, vahelaed raudbetoonist.
Kütteallikaks on gaasikütte katel. Mõlemal korrusel on vesipõrandaküte, mille temperatuuri saab reguleerida igas toas eraldi.

Piirkond
Haabneeme on Viimsi valla üks populaarsemaid asulaid, mis pakub head elukeskkonda nii peredele kui ka inimestele, kes hindavad lähedust loodusele ja merele. Haabneeme on tuntud oma kaunite randade ja roheliste parkide poolest. Sportimisvõimalused on mitmetel terviseradadel ja spordiväljakutel. Hea valik koole ja lasteaedu. Lähedal asuvad kaubanduskeskused, supermarketid ja muud vajalikud teenused. Viimsi Keskus ja Viimsi Spa on vaid lühikese autosõidu kaugusel. Piirkond on hästi ühendatud Tallinna kesklinnaga, bussiühendused on sagedased ja mugavad.

Tekkis huvi? Võta minuga julgelt ühendust ja läheme vaatama!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara seadustamine, hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Pliit Elektripliit
Lisaruumid panipaik, garderoob
Rõdu rõdu, terrass
Küttesüsteem Gaasiküte, Põrandaküte, Kamin
Ehitusmaterjal Kivimaja
Katus rullmaterjal
Parkimine hoovis, maja ees