Luise tn 4 – RE Kinnisvara

Property Intro

Luise tn 4

Luise 4, Tallinn, Eesti

Luise tn 4

SUURE POTENTSIAALIGA KORTER KASSISABAS

195 000 €

3 100.16 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Kesklinn
Tänav Luise tn
Maja nr 4
Korrus 3
Tube 2
Tüüp Korter
Valmidusaste renoveeritud
Ehitusaasta 1955
Omandivorm korteriomand
Üldpind 62.90
Katastri nr. 78401:108:2100
Hind 195000.00
Hind m² 3100.00

Müüa avar, kõrgete lagedega kahetoaline korter staliniaegses majas, Kassisaba asumis. Ideaalne valik neile, kes soovivad nautida kesklinna hüvesid, elades samal ajal miljööväärtuslikus majas ja piirkonnas.

KORTER
Heas seisukorras korter on olnud ühe perekonna kasutuses üle 30 aasta ning seda on eeskujulikult hoitud.
Korteri koosseisu kuuluvad esik, ruumikas elutuba köögiga, magamistuba, duširuum tualetiga ning eraldi panipaiga ruum. Magamistoas on lükandustega garderoobikapp, kuhu saab mugavalt paigutada riided ja muu vajaliku. Köögis on gaasipliit, ahi, õhupuhasti ning külmik. Duširuumis on pesumasin ja dušikabiin koos aurusaunaga. Piltidel nähtav sisustus ja mööbel on soovi korral läbiräägitav, kuid tehnika ning dekooresemed ei kuulu müüki.

PLANEERING
Korter asub III korrusel ja on päikesepoolne. Magamistoa, elutoa ja köögi aknad avanevad Luise tänavale. Korteri teeb eriliseks magamistoas asuv mitmetahuline erkeraken, mis lisab ohtralt valgust, soojust ja avarust. Korterisse kostub tänavamüra minimaalselt.

VIIMISTLUS
Säilitatud on ajastutruu sisekujundus – korterit iseloomustavad kõrged, 3-meetrised laed, karniisid ja rosetid lagedel ning ajastule omane kilpparkett. Korteris teostati kapitaalremont umbes 20 aastat tagasi, mille käigus said korteri toad ja vannituba uue planeeringu.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkimine kinnistu hoovis maksab 25 € kuus. Lisaks on hoone mõlemalpool otsas korteriühistule kuuluvad tasuta kohad, võimaldades vajadusel parkimist ka külalistele.
Panipaik/majapidamisruum on korteris, keldrikorrusel on panipaiga võimalus. Hoovis on majaelanikele ühiskasutuseks kaks lukustatud garaažiboksi näiteks rataste hoidmiseks.

ÜLALPIDAMISKULUD
Kõrvalkulud suvel on ca 150 € ja talvel ca 250 €.

MAJA
Hoonel on uus soojustusega katus ning plaan on renoveerida ka hoone fassaad. Majal on ruumikas kinnistu, mida ümbritseb turvaline piirdeaed koos automaatse väravaga. Parkimisala on sillutatud tänavakividega ning mõnusalt palju on ka rohelist muruala koos kõrghaljastusega.

ASUKOHT JA ÜMBRUSKOND
Kassisaba asum on tuntud oma ajaloolise miljöö ja rahuliku atmosfääri poolest. Vanalinna piir jookseb praktiliselt maja kõrvalt Toompuiestee näol. Vabaduse väljak ja Tallinna suurimad pargid – Hirvepark, Falgi ja Schnelli park – on vaid viieminutilise jalutuskäigu kaugusel. Lähedal asuvad bussi- ja trollipeatused tagavad suurepärase ühenduse südalinna ja teiste linnaosadega.

TUNDUB PÕNEV?
Helista ja lähme tutvume lähemalt!

Pliit Gaasipliit
Lisaruumid kelder, panipaik
Energiaklass C
Küttesüsteem Keskküte
Ehitusmaterjal Kivimaja
Katus plekk
Parkimine tasuta parkimine, hoovis
Parkimiskohti 1