Hoiu 14 – RE Kinnisvara

Property Intro

Hoiu 14

Hoiu 14, Laagri, Harju maakond, Eesti

Hoiu 14

Lao- või tootmispinnad Laagris – www.laagrilaod.ee

896.70 €

4.90 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 183.00
Linn/vald Saue vald
Asula Laagri
Linnaosa Tallinna lähiümbrus
Maja nr 14
Korrus 1
Tüüp Ladu, Tootmine, Teenindus, Ladu/Tootmine
Hind 896.70

Üürile anda lao- ja/või tootmispind suurusega 183 m². Pind asub Tallinna ringtee ääres Laagri alevikus Saue vallas Harjumaal aadressil Hoiu tänav 14.

Lao/tootmisruumi kõrgus on ca 6 m. Ruumi laius on 5,7 m ja pikkus ca 32 m. Vooluvõimsust on pakkuda kuni 32 A. Laadimine on maaga tasapinnas oleva tõstukse kaudu, mille kõrgus on 3,6 m ja laius 3,3 m.

Ruumides on toimiv gaasiküte. Hoone fassaadile saab paigaldada välireklaami. Ruumidesse on ööpäevaringne ligipääs. Töötajatele ja klientidele on maja juures tasuta parkimine.

Hoone asub logistiliselt väga heas asukohas – Tallinn-Pärnu mnt on vaid 4 km kaugusel, Tallinna südalinn 15 km kaugusel.

Üüri hinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks. Pakkumine on Teile vahendustasuta. Huvi korral annan meeleldi lisainfot ja korraldan objekti külastuse. Olete oodatud ruumidega tutvuma.

Samas hoonekompleksis on pakkuda erineva suurusega pindasid vahemikus 166 m² kuni 1400 m², ruumi kõrgused jäävad vahemikku 3 kuni 6 m. Osad ruumid on olnud kasutusel toiduainete töötlemiseks. Küsige lisa ja tutvuge teiste pakkumistega www.laagrilaod.ee

Kui Teil on huvi Laagri piirkonnas ärikinnisvara üürimise vastu, siis andke oma soovist teada ja leiame just Teile sobiva lahenduse.

Küttesüsteem Gaasiküte
Ehitusmaterjal Kivimaja
Parkimine tasuta parkimine, maja ees