Telliskivi 60/2 – RE Kinnisvara

Property Intro

Telliskivi 60/2

Telliskivi 60/2, Tallinn, Estonia

Telliskivi 60/2

Koheselt saadaval büroo Telliskivis uues hoones!

6 426 €

17 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 378.00
Asula Tallinn
Linnaosa Põhja-Tallinn
Maja nr 60/2
Korrus 2
Tube 5
Tüüp Büroo
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2020
Katastri nr. 78408:801:0550
Hind 6426.00

Üürile anda büroopind populaarses Telliskivi kvartali I-Hoones.

Üürile pakutakse teisel korrusel paiknev 378 m² suurune büroopind, kus üürniku kasutada on vastuvõtuala, garderoob, avatud tööala (võimalik paigutada kuni 37 töökohta), kaks nõupidamisteruumi, kabinet ja kaks kõneruumi.

Lisaks on büroos köögiala koos puhkealaga ja olmeruumid. Ruumid antakse üle möbleerimata, aga on valmis koheseks sissekolimiseks.

- Ruumid on just valminud ja maitsekalt viimistletud.
- Põrandakatteks on nii vaip kui ka LVT.
- Ruumidest avaneb vaade Vanalinnale ja Telliskivi Kvartali sisehoovi.

Maja on varustatud kõikide kaasaegsete tehnosüsteemidega sh ventilatsioon, jahutus, kiire internetiühendus ja hoones on liftid.

Telliskivi 60 aadressil asuvad mõned aastad tagasi renoveeritud ON-hoone ja 2018. aastal valminud I-hoone. K-hoone on kõige uuem projekt, mille valmimine on planeeritud 2023. aasta lõppu. Ülejäänud kvartal on jagatud osadeks, millest suuremad on M-hoone, K-hoone ja G-hoone. Nendes hoonetes pakutakse nii büroo-, kaubandus- kui ka teeninduspinda. Kvartali mainekamad üürnikud on Monese, Sunly, Liven, Miltton ja palju teised. Toitlustajate hulgas on palju populaarust kogunud Rahva Raamatu restoran Literaat ja restoran KOHO. Samuti asuvad kvartalis populaarne baar Nudist ja käsitöödžinni tootja Junimpeerium.

Vahetus läheduses paiknev Telliskivi Loomelinnak on ainulaadne ja eripärane koht, kus toimub suurejoonelise linnaruumi taashõivamine — vanale tööstusalale antakse uus elu ning juba olemaolevale arhitektuurile leitakse alternatiivne ja uudne otstarve. Kvartali ca 25 000 m² suurusel alal paikneb 10 hoonet. Praegu tegutseb seal üle 200 äri, vabaühenduse ning ettevõtte. Seniste tegutsemisaastatega on Telliskivist kiiresti saanud linnarahvale tuttav vaba aja veetmise koht, mida külastavad igapäevaselt nii kohalikud kui ka kaugemalt tulijad.

Parkimine on korraldatud kvartali sees. Sõidukitega saab territooriumile Telliskivi tänavalt, Kalamaja poolsest küljest. Parkimine territooriumil on tasuline ning seda korraldab EuroPark (EP86 tsoon). Üürnikele on loodud soodsad parkimistingimused.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks!

Pakkumine on vahendustasuta!

Tutvuge hoone ja kvartali teiste pakkumistega siin:
www.re.ee/projektid/aripinnad/arihooned/telliskivi-kvartal-telliskivi-60/

Huvi korral võtke ühendust ja saadame lisainfot ning tutvustame ruume.

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Küttesüsteem Keskküte
Ehitusmaterjal betoonmaja
Parkimine tasuline parkimine, maja ees