Tähesaju tee 9 – RE Kinnisvara

Property Intro

Tähesaju tee 9

Tähesaju tee 9, Tallinn, Eesti

Tähesaju tee 9

Viimased loft-office pinnad Tähesajus!

2 283 €

11.94 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 191.20
Asula Tallinn
Linnaosa Lasnamäe
Maja nr 9
Korrus 1
Tube 1
Tüüp Kaubandus, Stock office
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2022
Katastri nr. 78401:101:4025
Hind 2283.00

Tähesaju kaksikute teine etapp on valminud! Tule üüri ruum end tõestanud madalate kõrvalkuludega multifunktsionaalses ärihoones.

Üürile anda äripind nr 8 suurusega 191,2 m², mis asub hoone esimesel korrusel. Täpsem korruse joonis leitav piltide galeriist.

Tähesaju tee 9 on teine etapp kahekorruselistest multifunktsionaalsetest ärihoonetest, kus esimesel korrusel asuvad ettevõtted, kel on oluline ühendada omavahel lao- ja kaubanduspinnad. Teisel korrusel kontorid ja minilaod. Hoone eesots on mõeldud restoranidele. Kõik see loob baasi laiale klientuurile hoones.

Kaubandus- ja kontoripindade funktsionaalsust toetavad samas hoones asuvad erineva suurusega laopinnad – kontseptsioon võimaldab ühendada omavahel lao-, kaubandus- ja kontoripinnad. See omakorda lihtsustab tööd ja vähendab kõrvalkulusid märgatavalt. Hoone tagaküljel tänavatasapinnal asuvad laadimisuksed on mõeldud kauba väljastamiseks ja vastuvõtmiseks.

Tähesaju Kaksikud asub Lasnamäel, Tallinna kesklinnast vaid 7 minutilise autosõidu kaugusel, kus ligi 112 000 potentsiaalset klienti ei pea tulekuks kaugele sõitma. Keskus jääb lisaks Pirita ja Merivälja piirkonna, Viimsi valla, Maardu, Kallavere ja Muuga teenindus raadiusesse. Ümbruskonda on juba koondunud mitmeid tugevaid kaubamärke: Bauhaus, Home4You, Juku, Magaziin, Motonet, Prisma, Selver, Toyota, Hortes ja teised tuntud kauplused.

Tähesaju tee 9 esimesel korrusel on äripinnad suurusvahemikus 109,7 m² kuni 371,9 m². Igal pinnal asub enda san ruum koos wc ja duširuumiga, lisaks üks nõupidamiste- või kabinetiruum. Mobiilsed lahendused: tavalise uksekaardi asemel saab teha virtuaalse kaardi nutitelefonile. Kaamerad ja kommunaalkulud on jälgitavad telefonist. Vesi ja kanalisatsioon rendipinna põhiselt. Kontoripindadele ehitatakse autonoomne soojustagastusega sundventilatsiooni süsteem ning jahutus. Elektritarbimine individuaalselt mõõdetav – igal rentnikul on enda ruumis peakilp.

Hinnale lisanduvad kõikide kommunaalteenuste kulud ja käibemaks.

Kuna hoone on ehitusjärgus, saab ruume ja korruste plaani muuta vastavalt vajadustele.

Pakkumine on Teile vahendustasuta.

Vaata Tähesaju tee 9 lisainfot siit: re.ee/projektid/aripinnad/stockoffice/tahesaju-9-tahesaju-kaksikud/

Ventilatsioon Kliimaseade, Konditsioneer, Sundventilatsioon
Energiaklass A
Küttesüsteem Kaug-Keskküte
Ehitusmaterjal sega materjalid
Parkimine tasuta parkimine, maja ees