Priisle tee 18 – RE Kinnisvara

Property Intro

Priisle tee 18

Priisle tee 18, Tallinn, Estonia

Priisle tee 18

Loft-office pind uues Priisle 18 hoones

2 400 €

8.97 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 267.50
Asula Tallinn
Linnaosa Lasnamäe
Maja nr 18
Korrus 1
Tüüp Kaubandus, Ladu, Ladu/Tootmine, Loft office, Stock office
Ehitusaasta 2022
Hind 2400.00

Pakkumisel äripind number 10. Loft office stiilis äripind ühendab nii laopinda kui ka kontorit, üldpinnaga kokku 267,5 m². Esimesel korrusel on 173,2m2 lao- ning kaubanduspinda ning teisel korrusel 94,3m2 büroopinda.

Priisle Äripark asub Laagna tee ja Narva maantee vahelisel alal, kõigest 10 minuti sõidu kaugusel kesklinnast, kuhu pääseb kergelt nii auto kui bussiga. Suurepärane ligipääsetavus on tagatud Ida-Tallinna põhimagistraalidelt - Peterburi teelt ja Laagna teelt. Lisaks toimib kiire ühendus Tallinna ringtee, Muuga sadama, Pirita, Viimsi ja Vana-Narva maantee tööstuspiirkonnaga. Lasnamäe lähedus koos toimiva ühistranspordiühendusega (läheduses 3 peatust ja 16 liini) tagab tööjõu olemasolu. Tulevane Rahu tee äripargi kõrval muudab ühenduse kesklinnaga veelgi kiiremaks.

Priisle 18 hoones on võimalik juhtida mobiiltelefoniga kõiki uksi ja valvesüsteemi ning jälgida toimuvat ekraanilt. Enam ei pea ise kohapeal viibima, kuna nutilahendus annab vabaduse ise eemalt kõike juhtida. Liikumisanduritega valgustid kustuvad automaatselt. Igal üüripinnal on personaalne sanitaartehniline ruum WC ja dušiga. Igal pinnal paikneb eraldi mõõdik, maksad vastavalt enda tarbimisele. Sisetemperatuur on reguleeritav. Päikesepaneelid maja katusel tagavad hoonele B-energiaklassi. Modernsed tehnolahendused, muuhulgas autonoomne jahutus igal pinnal.

Ärihoone fassaad on esinduslik ja dünaamiline. Suured vitriinaknad võimaldavad nähtaval olla. Hoonel fassaadile on võimalik paigaldada ettevõtte logo. Parkimine mugavalt ukse ees.

Multifunktsionaalsed pinnad võimaldavad paindlike ruumilahenduste näol koondada lao- või tööstusruumid büroo- ja esinduspindadega ühe katuse alla.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.
Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda kinnisvarabüroo vahendustasu 50% ühe kuu üürist, millele lisandub käibemaks.

Pakkumine on Teile vahendustasuta.

Huvi korral võtke ühendust ning leiame Teile sobiva lahenduse!

Tutvu lähemalt Priisle tee 18 hoone lisainformatsiooniga siin: re.ee/projektid/aripinnad/stockoffice/priisle-aripark-priisle-tee-18/

Ventilatsioon Sundventilatsioon
Küttesüsteem Keskküte
Ehitusmaterjal sega materjalid
Parkimine tasuta parkimine