Kaupmehe 14 – RE Kinnisvara

Property Intro

Kaupmehe 14

Kaupmehe 14, Tallinn, Estonia

Kaupmehe 14

MÜÜA KOLM UNIKAALSET KORTERIT - TASUV ÜÜRITOOTLUS!

626 900 €

3 416.35 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Asula Tallinn
Linnaosa Kesklinn
Tänav Kaupmehe
Maja nr 14
Korrus 2
Tube 8
Tüüp Korter
Valmidusaste renoveeritud
Ehitusaasta 1936
Omandivorm korteriomand
Üldpind 183.50
Hind 626900.00
Hind m² 3416.00

Tallinna südames, väärilise ajalooga majas on pakkumisel kolm unikaalset ja sisustatud korterit. Müüdavad korterid asuvad kõrvuti hoone teisel korrusel ning ei vaja lisainvesteeringuid. Sobib investorile üüriportfelli täiendamiseks või koduks suuremale leibkonnale.

TUTVUSTUS
Korterites on olemas kõik vajalik - mugavad mööblid elu- ja magamistubades, köögimööblid koos tehnikaga, sisseehitatud garderoobid, stiilsed valgustid ja kardinad.
Siseviimistlusena on kasutatud heledaid ja naturaalseid toone, luues rahuliku keskkonna. Tähelepanu on pööratud kvaliteetsele mööblile ja detailidele, mille abil on loodud hubane, kuid luksuslik interjöör. Kolmekordse klaaspaketiga plastikraamidega aknad tagavad vaikse olemise kõikides korterites. Kõrged laed ja päikesepoolsed aknad muudavad korterid valgusküllaseks ja avaraks.

Aastatel 2021/2022 läbisid kõik korterid põhjaliku uuenduskuuri ja nende olemus taastati Eesti tipp-arhitektide poolt. Ehitustööd on tehtud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ning vastavad kõigile kaasaegsetele elu standarditele.

TEHNOSÜSTEEMID
Korterid on varustatud kaasaegse tehnoloogiaga ning on olemas kliimaseadmed jahutuse tagamise eesmärgil. Hoones on kaugküte ning korteripõhine küttesüsteem, arvestus toimub kauglugemise teel vastavalt kulule.

LISAINFO
Kortereid on võimalik osta kehtivate üürilepingutega ning kõrvalkulud on mõistlikud.
Südalinnas kehtib registreeritud Tallinna elanikule parkimistasu soodustus 10 EUR/kuu (120 EUR/aasta).

ASUKOHT
Tegemist on ideaalse asukohaga - vaid 900 m kaugusel vanalinnast ning vahetus-läheduses on uus Arteri ärikvartal. Jalutuskäigu kaugusele jäävad mitmed kohvikud ja restoranid, ostukeskused (Solaris, Stockmann, Viru Keskus, Kaubamaja), ülikoolid, teatrid ja kogu südalinna ärirajoon. Hea ühendus on ka Tallinna Lennujaamaga (4 km), Tallinna Bussijaamaga (1.4 km) ja Tallinna Sadamaga (3.4 km).

VÕTA ÜHENDUST
Võtke julgelt ühendust ja lähme tutvuma! Vastan meeleldi kõikidele küsimustele!

Ventilatsioon Konditsioneer, Sundventilatsioon
Energiaklass E
Küttesüsteem Keskküte, Kaug-Keskküte
Ehitusmaterjal Kivimaja
Katus plekk
Parkimine tasuline parkimine