Tartu maantee 80C – RE Kinnisvara

Property Intro

Tartu maantee 80C

Tartu maantee 80c, Tallinn, Estonia

Tartu maantee 80C

Äripind ajaloolises hoones uues ärikvartalis!

6 509 €

23 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 283.00
Asula Tallinn
Linnaosa Kesklinn
Maja nr 80C
Korrus 1
Tüüp Büroo, Kaubandus, Teenindus, Toitlustus
Ehitusaasta 2020
Hind 6509.00

Fahle Park on Tartu mnt 80 ja 82 kinnistutel paiknev äri- ja elukvartal. Varasemalt oli piirkond tuntud kui Zelluloosi kvartal.

Fahle Park I ja II etapp valmisid 2020. aasta lõpus. Hoonetes on üürile anda veel mõned vabad bürood ja kaubandus- või teeninduspinnad. Vabad ruumid on lõpuni viimistlemata ja ehitatakse lõplikult välja üürniku soovide kohaselt 2-4 kuu jooksul alates üürilepingu sõlmimisest. Kuulutuses olevad pildid juba valmis ruumidest illustreerivad sisekujunduse võimalusi.

Pakutav ruum asub Tartu mnt 82 hoone 1. korrusel ja selle plaan on leitav piltide galeriis. Ruumi on sissepääs otse Fahle Pargi keskmes paiknevalt galeriitänavalt ja Tartu maanteelt. Klaaskatuse all paiknev ja haljastatud sisetänav on aastaringselt soe ning siia avanevad kaubandus-, teenindus- ja toitlustuspinnad. Pakutava ruumi kõrval on Caffeine kohvik ja neid ühendab uks, mida on võimalik üürnike kokkuleppel hoida avatuna.

Ruum asub kahel tasapinnal: 1. korrusel on põrandapinda 199 m² ja tänu ca 7,5 meetri kõrgusele laele on ühele poolele ruumist ehitatud 84 m² suurune antresoolkorrus.

Fahle Park I etapp koosneb:

- Tartu mnt 80 kinnistule ehitatud uuest 6-korruselisest büroohoonest, mille üürnik on Eesti Meedia;
- Tartu mnt 80 kinnistul rekonstrueeritud ajaloolistest paekivihoonetest, kus on üürile anda veel mõned vabad büroo- ja kaubanduspinnad. Hoonetes paiknevad Eesti Meedia, Töötukassa karjäärikeskus jt.

Fahle Park II etapp koosneb Tartu mnt 80d, 80e ja 80f ning Tartu mnt 82 kinnistul rekonstrueeritud ajaloolistest paekivihoonetest. Hoonetes paiknevad Stora Enso Eesti, Magnum Grupp, Finestmedia ning rida muid üürnikke.

Fahle Park’i moodustavad suures osas A-klassi äripindadeks rekonstrueeritavad ajaloolised paekivi hooned. Ainulaadset keskkonda täiendatakse esmaklassiliste uute kõrghoonetega, aastaringselt rohelise ja sooja galeriiga ning miljööväärtusliku pargiliku keskkonnaga. Eesmärgiks on luua aegumatult stiilne kvartal, kus väärikas vana ja innovaatiline uus põimitakse ühtseks tervikuks.

Ruumide üürile võtmine on vahendustasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui soovite ruume vaadata või rohkem infot, siis palun võtke ühendust.

Energiaklass B