Kadaka tee 133 – RE Kinnisvara

Property Intro

Kadaka tee 133

Kadaka tee 133, Tallinn, Estonia

Kadaka tee 133

Büroopind Kadaka tee ääres

793.60 €

8 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 99.20
Asula Tallinn
Linnaosa Mustamäe
Maja nr 133
Korrus 2
Tüüp Büroo, Teenindus
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2020
Hind 793.60

Üürile anda äripinnad Kadaka tee ääres Kadaka Selveri vastas paiknevas hoones!

Tegemist on 2020. aasta suvel valminud ärihoonega, mille üheks eripäraks on kontori- ning kaubanduseruumide funktsionaalsust toetavate 6- 530 m2 suuruste laopindade olemasolu.

Hoone esimesele korrusel on kaubandus-ja toitlustuspinnad ning hoone teisel korrusel paiknevad kontoriruumid ning väikelaod.

Kõigil esimese korruse ruumidel on olemas vitriinaknad, mis on üldjuhul Kadaka teelt hästi nähtavad, ja kauba veoks saavad kõik hoone üürnikud kasutada maja taga asuvat tõstust ning kaubalifti.

Majas on kasutusel kaugkütte baasil põrandaküte, soojustagastusega ventilatsioon ja jahutus. Samuti on mõeldud kaasaegsete tehniliste lahenduste peale, mis võimaldavad nutirakenduse abil juhtida valgust, kütet, läbipääsusüsteeme ja ventilatsiooni.

Kaubanduspindade ühikute suurused jäävad vahemikku 79- 246 m2. Samuti saab ühikuid omavahel kokku liita ning seeläbi on võimalik tekitada veelgi suurem pind.

Teisel korrusel paiknevate ruumide suurused algavad ca 37 m2. Teisele korrusele jäävad ka laoruumid ning nende suurused algavad alates 6 m2.

Üürihinnale lisanduvad soodsad kõrvalkulud ja käibemaks.

Parkimine on piirkonnas ja kinnistul tasuta.

Tekkis huvi? Võtke minuga julgelt ühendust.

Vaadake ka teisi sama ärihoone pakkumisi siit: www.re.ee/projektid/aripinnad/kaubandus-teenindus/k3-loftoffice-kadaka-tee-133/

Kui antud objekt ei ole see mida otsite, siis andke oma soovist teada ja leiame just teile sobiva pinna.

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon