Hoiu 14 – RE Kinnisvara

Property Intro

Hoiu 14

Hoiu 14, Laagri, Harju maakond, Eesti

Hoiu 14

Lao- või tootmispinnad Laagris – www.laagrilaod.ee

472 €

5.90 €/m2

Print Send to friend

Property info

Total area 80.00
City/parish Saue vald
Place Laagri
District Tallinna lähiümbrus
House no. 14
Floor 2
Type Büroo, Teenindus
Price 472.00

Üürile anda teise korruse büroo suurusega 80 m². Pind asub Tallinna ringtee ääres Laagri alevikus Saue vallas Harjumaal aadressil Hoiu tänav 14.

Ruumi plaan on leitav piltide galeriist ja sellel on antud ruum tähistatud sinise värvusega. Lisaks on võimalik juurde üürida erineva suurusega lao- ja tootmispindasid.

Hoones on gaasiküte. Hoone fassaadile saab paigaldada välireklaami. Ruumidesse on ööpäevaringne ligipääs. Töötajatele ja klientidele on maja juures tasuta parkimine.

Hoone asub logistiliselt väga heas asukohas – Tallinn-Pärnu mnt on vaid 4 km kaugusel, Tallinna südalinn 15 km kaugusel.

Üüri hinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks. Pakkumine on Teile vahendustasuta. Huvi korral annan meeleldi lisainfot ja korraldan objekti külastuse. Olete oodatud ruumidega tutvuma.

Samas hoonekompleksis on pakkuda erineva suurusega lao- ja tootmispindasid vahemikus 166 m² kuni 1400 m², ruumi kõrgused jäävad vahemikku 3 kuni 6 m. Osad ruumid on olnud kasutusel toiduainete töötlemiseks. Küsige lisa ja tutvuge teiste pakkumistega www.laagrilaod.ee

Kui Teil on huvi Laagri piirkonnas ärikinnisvara üürimise vastu, siis andke oma soovist teada ja leiame just Teile sobiva lahenduse.

Heating system Gaasiküte
Building material Kivimaja
Parkimine tasuta parkimine, maja ees