Lõõtsa 8a – RE Kinnisvara

Property Intro

Lõõtsa 8a

Lõõtsa 8A, Tallinn, Eesti

Lõõtsa 8a

Üürida büroo Ülemiste City kolmiktorni 9.korrusel!

4 442 €

14.50 €/m2

Print Send to friend

Property info

Total area 306.36
Place Tallinn
District Lasnamäe
House no. 8a
Floor 9
Room(s) 10
Type Büroo
Readiness uus ehitis
Year of construction 2013
Cadastre no. 78403:315:0038
Price 4442.00

Üürile anda kontoripind Ragnar Nurkse nime kandva ärihoone 9.korrusel.

Lõõtsa 8A kolmiktornid valmisid 2013. aastal ja kannavad tunnustatud Eesti majandusteadlase Ragnar Nurkse nime.

Nurkse maja on tänapäevaste tehniliste lahendustega, mis tagavad hea ja kliendile sobiva sisekliima. Kõikides ruumides on mehhaaniline sisse- ja väljapuhkeventilatsioon koos jahutussüsteemiga. Majad on energiatõhusad ja neile on väljastatud LEED Gold sertifikaat.

Lõõtsa tänava poolses A-tornis asub avar ja esinduslik fuajee. Hoone esimesel korrusel asuvad teeninduspinnad ja bürood. Teisest korrusest kõrgemal asuvatesse bürooruumidesse pääseb mugavalt iga torni keskel paiknevast liftihallist. Maja kõikidel korrustel on üldkasutatavad duširuumid. Hoonesse on sissepääs tagatud 24/7.

Üürile antavad bürooruumid on valdavalt avatud planeeringuga, praeguses lahenduses on büroos ka viis kabinetti ja kaks nõupidamisruumi, kuid moodulseinte abil on võimalik kiiresti ja suurema tolmutamiseta kabinette juurde saada. Büroos on köök koos tehnikaga.

Ruumide plaan on leitav pildigaleriist.

Ülemiste City asub transpordiühenduste tuiksoonel. Ühel küljel on Tallinna lennujaam, teisel tulevane Rail Balticu terminal ja uus bussijaam. Sadam jääb linnakust vaid kümne minuti autosõidu kaugusele ja Peterburi teele ning Tartu maanteele saad keerata otse kvartalist väljudes. Siia saab igast linnajaost mugavalt trammi või bussiga, säästes nii linnaruumi ja loodust.

Ülemiste linnakus on 10 erinevat lõunarestorani, mis pakuvad mitmekesiseid maitseelamusi kogu maailmast. Lisaks 2 R-Kioskit ja suuremateks ostudeks Selver ABC, kus on ka rikkalik sooja toidu ja salati lett. Linnakus on ka spordiklubi, suurel hulgal rattaparklaid ja laialt ilu- ja vaba aja teenuseid ning kaunid pargid, kus lõõgastuda või lõunat süüa.

Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud tasulistes parkimismajades. Külalistele on väliparklates parkimine parkimiskellaga 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks!

Pakkumine on vahendustasuta!

Huvi korral võtke ühendust ning leiame Teile sobiva lahenduse!

Loe Ülemiste City ärilinnaku kohta lähemalt siit: re.ee/projektid/aripinnad/buroopinnad-arihooned/ulemiste-city/

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Heating system Gaasiküte
Building material betoonmaja
Parkimine tasuline parkimine, maja ees