Veski 11 – RE Kinnisvara

Property Intro

Veski 11

Veski tänav 11, Kiili, Harju maakond, Eesti

Veski 11

2025. aasta lõpus valmivad äripinnad Kiilis

11 250 €

7.50 €/m2

Print Send to friend

Property info

Total area 1500.00
City/parish Kiili vald
Place Kiili
District Tallinna lähiümbrus
House no. 11
Floor 1
Type Büroo, Kaubandus, Ladu, Ladu/Tootmine, Loft office, Teenindus, Toitlustus, Tootmine, Stock office
Readiness uus ehitis
Year of construction 2025
Cadastre no. 30501:001:0221
Price 11250.00

2025. aastal lõpus valmib Kiilis aadressil Veski 11 uus A-energiaklassi multifunktsionaalne kahekorruseline ärihoone, mille kogumaht on ca 3000 m².

Saame pakkuda erineva funktsiooniga ruume alates 250 m². Üüripinnale saab rajada kaubandus-, toitlustus-, vabaajategevuste-, büroo- ning vajadusel ka laoruumid. Üürnikul on võimalus kaasa rääkida ruumide planeeringu, suuruse ning siseviimistluse osas. Enda erisoovidest olete oodatud teada andma – enne ehituse algust saab ruume kohandada üürniku soovidele vastavalt. Hoone eskiisi leiate pakkumise galeriist. Esimese korruse pindadel on eraldi sissepääs ja maast laeni vaateaknad. Uste asukohad ja arv sõltub kliendi vajadusest. Hoone esinduslikule fassaadile saab paigaldada välireklaami.

Hoone rajatakse energiatõhusana ning A-energiaklassiga, mis tagab madalad kõrvalkulud. Hoonet köetakse gaasiküttega. Pinnad on varustatud sundventilatsiooni ja jahutusega. Töötajatele ja klientidele on maja juures tasuta parkimine. Ruumidesse ja territooriumile on ööpäevaringne ligipääs.

Kiili asub logistiliselt heas asukohas. Ümbruskonnas on koolid, lasteaiad, toidupoed ja IKEA. Kiilil on hea ühendus suuremate maanteedega. Täna on Kiili näol tegu aktiivse piirkonnaga, kus kohalike elanike arv on jõudsalt kasvamas ja tegutseb ka palju erinevaid ettevõtteid ning just teie äri saab neile oma toodete ja teenustega kasulik olla.

Üüri hinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks. Pakkumine on Teile vahendustasuta. Huvi korral annan meeleldi lisainfot ja korraldan objekti külastuse.

Olete oodatud oma soovidest teada andma.

Tutvuge nii Veski 11 hoone erineva suurusega ruumide pakkumiste kui ka teiste äripindade pakkumistega siin - re.ee/

Ventilatsioon Konditsioneer, Sundventilatsioon
Energiaklass A
Heating system Gaasiküte
Building material sega materjalid
Parkimine tasuta parkimine, maja ees