Allveelaeva 4 – RE Kinnisvara

Property Intro

Allveelaeva 4

Allveelaeva 4, Põhja-Tallinna linnaosa, Põhja-Tallinna, Harju maakond, Eesti

Allveelaeva 4

1. korruse äriruum uues hoones Noblessneris

1 999 €

16.12 €/m2

Print Send to friend

Property info

Total area 124.00
Place Tallinn
District Põhja-Tallinn
House no. 4
Floor 1
Type Büroo, Kaubandus, Teenindus
Year of construction 2024
Price 1999.00

Üürile anda 1. korruse äriruum 2024. aastal Noblessneris valminud uues äripindadega eluhoones.

Pakutava ruumi plaan on leitav piltide galeriis. Ruum tekib kahe kõrvuti asetseva äripinna ühendamisel. 63m² suurust ruumi A ja 61m² suurust ruumi B on võimalik ka eraldi üürile võtta.

Ruumi üürile võtmine on vahendustasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui soovite ruumi vaadata või rohkem infot, siis palun võtke ühendust.

Allveelaeva 4 majas on 148 korterit ja ~1100 m² äripinda. Parkimiskohad on viidud turvaliselt maja alla. Hoone autor on arhitektuuribüroo PLUSS, sisearhitektuursed lahendused on loonud EEOO Studio.
Arenduse kõrge ehituskvaliteedi taga seisab Merko professionaalsus ja aastatepikkune kogemus. Noblessneri uusi kortereid ja äripindu arendab Kodusadam OÜ, mille osanikud on BLRT Grupp ja Merko Ehitus Eesti.
Baltimaade parimaks linnaruumi arenduseks tunnistatud Noblessner asub mere kaldal Lennusadama kõrval, jalutuskäigu kaugusel Tallinna kesk- ja vanalinnast. Kunagisest Tsaari-Venemaa tähtsaimast allveelaevade tehasest on saanud stiilne ja kaasaegne merele avatud linnaruum. Siin on suurejoonelise arhitektuuriga ajaloolised tööstushooned, jahisadam, kunstigaleriid, linna parimad söögikohad, värvikas kultuurielu ning kõrgekvaliteediline uusarendus.