Kaupmehe 14 – RE Kinnisvara

Property Intro

Kaupmehe 14

Kaupmehe 14, Tallinn, Estonia

Kaupmehe 14

ELEGANT APARTMENT IN TALLINN CITY CENTER!

420 000 €

Print Send to friend

Property info

Place Tallinn
District Kesklinn
Street Kaupmehe
House no. 14
Floor 2
Room(s) 5
Type Korter
Readiness renoveeritud
Year of construction 1936
Ownership form korteriomand
Total area 120.10
Price 420000.00
Price m² 3497.00

Eksklusiivne võimalus haarata kinni säravast viietoalisest luksuskorterist otse Tallinna südalinnas!

See unikaalne apartement on peidetud ajaloolise hoone rüppe, mis kerkis 1936. aastal otse Tallinna südamesse. Varasemalt on selles hoones tegutsenud ka Ameerika Ühendriikide Eesti saatkond ja olnud mitmete mainekate juristide residents.

Aastatel 2021/2022 toimus eluruumi täielik ümberkujundamine ja taastamine Eesti tipp-arhitektide poolt. Seetõttu on ehitustööd tehtud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ning vastavad kõigile kaasaegsele elustandardile.

Elegantne korter pakub mugavust ja valgusküllast atmosfääri. Hoolikalt kujundatud kodus on kasutatud heledaid ja naturaalseid toone, luues rahuliku keskkonna. Tähelepanu on pööratud kvaliteetsele mööblile ja detailidele, mille abil on loodud hubane, kuid luksuslik interjöör. Korteris on kõik, mida vajate mugavaks eluks - köögimööbel koos tehnikaga, avarad garderoobid, stiilsed valgustid ja kardinad ning mugav ja maitsekas mööbel elu- ja magamistoas. See kodu ootab uut omanikku, pakkudes mõnusat kodutunnet!

Lisaks on elamine varustatud kaasaegse tehnoloogiaga ning tänu kliimaseadmele on kuumal suvepäeval võimalik lubada endale ka pisut jahutust.
Hoones on korteripõhine küttesüsteem, arvestus toimub kauglugemise teel vastavalt kulule.

Tegemist on ideaalse asukohaga - vaid 900m kaugusel vanalinnast ning läheduses on kõik, mida Tallinna südalinn pakub. Vaid jalutuskäigu kaugusel on mitmeid kohvikuid ja restorane, ostukeskused (Solaris, Stockmann, Viru Keskus, Kaubamaja), teatrid ja kogu kesklinna ärirajoon.

Südalinnas kehtib registreeritud Tallinna elanikule parkimistasu soodustus 10 €/kuus (120 €/aastas).

Tekkis huvi? Võta minuga julgelt ühendust ning korraldan korteriga tutvumise! Vastan meeleldi kõikidele küsimustele, mis Teil seoses korteriga võivad tekkida!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantssasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Energiaklass E
Heating system Kaug-Keskküte
Building material Kivimaja
Roof material plekk