Tartu maantee 80C – RE Kinnisvara

Property Intro

Tartu maantee 80C

Tartu maantee 80c, Tallinn, Estonia

Tartu maantee 80C

Omanäoline äripind ajaloolises hoones uues ärikvartalis

5 728.05 €

13.50 €/m2

Print Send to friend

Property info

Total area 424.30
Place Tallinn
District Kesklinn
House no. 80C
Type Büroo, Kaubandus, Teenindus, Toitlustus
Year of construction 2020
Price 5728.05

Fahle Park on Tartu mnt 80 ja 82 kinnistutel paiknev äri- ja elukvartal. Varasemalt oli piirkond tuntud kui Zelluloosi kvartal.

Fahle Park I ja II etapp valmisid 2020. aasta lõpus. Hoonetes on üürile anda veel mõned vabad bürood ja kaubandus- või teeninduspinnad. Vabad ruumid on lõpuni viimistlemata ja ehitatakse lõplikult välja üürniku soovide kohaselt 2-4 kuu jooksul alates üürilepingu sõlmimisest.

Pakutav ruum asub Tartu mnt 80 hoone 0 korrusel ja selle plaan on leitav piltide galeriis. Ruumil on hoone soklis paiknevad aknad Tartu maantee poole, samuti kaks sissepääsu otse tänavalt Maa-alune käik ühendab pakutavat ruumi Fahle Pargi keskmes paikneva galeriitänavaga. Klaaskatuse all paiknev ja haljastatud sisetänav on aastaringselt soe ning siia avanevad kaubandus-, teenindus- ja toitlustuspinnad.

Fahle Park I etapp koosneb:

- Tartu mnt 80 kinnistule ehitatud uuest 6-korruselisest büroohoonest, mille üürnik on Eesti Meedia;
- Tartu mnt 80 kinnistul rekonstrueeritud ajaloolistest paekivihoonetest, kus on üürile anda veel mõned vabad büroo- ja kaubanduspinnad. Hoonetes paiknevad Eesti Meedia, Töötukassa karjäärikeskus jt.

Fahle Park II etapp koosneb Tartu mnt 80d, 80e ja 80f ning Tartu mnt 82 kinnistul rekonstrueeritud ajaloolistest paekivihoonetest. Hoonetes paiknevad Stora Enso Eesti, Magnum Grupp, Finestmedia ning rida muid üürnikke.

Fahle Park’i moodustavad suures osas A-klassi äripindadeks rekonstrueeritavad ajaloolised paekivi hooned. Ainulaadset keskkonda täiendatakse esmaklassiliste uute kõrghoonetega, aastaringselt rohelise ja sooja galeriiga ning miljööväärtusliku pargiliku keskkonnaga. Eesmärgiks on luua aegumatult stiilne kvartal, kus väärikas vana ja innovaatiline uus põimitakse ühtseks tervikuks.

Ruumide üürile võtmine on vahendustasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui soovite ruume vaadata või rohkem infot, siis palun võtke ühendust.