Valukoja 8 — RE Kinnisvara

Property Intro

Valukoja 8

Valukoja 8, Tallinn, Estonia

Valukoja 8

Kaasaegne büroo Ülemiste City`s

3 495 €

15 €/m2

Property info

Площадь 233.00
Посёлок Tallinn
Район Kesklinn
Номер дома 8
Этаж 9
Тип Büroo
Степень готовности uus ehitis
Год постройки 2018
Цена 3495.00

Üürile anda kaasaegne büroo Ülemiste City`s 2016. aastal valminud Öpiku maja 1. tornis.

Pakutav büroo tekib suurema pinna jagamisel.
Planeering: avatud tööala, koosolekuruum, 3 kabinetti, tualett, köök.

Kahest 13-korruselisest tornist ja neid ühendavast galeriist koosnev Öpiku maja on kaasaegne büroohoone, mis koos kõrvalkinnistul paiknevate renoveeritud ajalooliste hoonetega moodustab atraktiivse ärikvartali. Hetkel on Öpiku kvartalis lisaks büroodele paiknemas spordiklubi MyFitness ning toidukohad Pomo ja Nu Face. 2020. aasta suvel valmisid kvartalis ka rahvusvaheliste ettevõtete töötajate majutuse soovi täitvad üürikorterid.

2022. aasta lõpus valmis Öpiku maja kõrval uus rohehoone Alma Tominga maja, vt. lähemalt - re.ee/kinnisvaraprojekt/aripinnad/alma-tominga-maja-sepise-7/

Öpiku maja on energiasäästlik ja keskkonnasõbralik hoone, selle 1. torn omab LEED Gold sertifikaati ja 2. torn LEED Platinum sertifikaati. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on rahvusvaheliselt kõige laialdaselt tunnustatum ja kasutatud „rohelise“ ehitise programm.

Tänu kaasaegseimatele lahendustele ruumide ventileerimisel, kütmisel ja jahutamisel on hoones väga hea siseõhu kvaliteet, kasutatavad materjalid ja uuenduslik disain tagavad suurepärase töökeskkonna.

Öpiku maja 2. korrusel asub konverentsikeskus. Lisaks erinevate konverentside ja ürituste korraldamisele on konverentsikeskuses võimalik üürida nõupidamisteruume ka lühiajaliselt, mis võimaldab hoone üürnikel vähendada üüritava pinna vajadust mitte igapäevaselt kasutatavate nõupidamise ruumide arvelt.

Öpiku maja 1. korrusel paikneb Fredo lõunarestoran, ca 300 meetri kaugusel asub spetsiaalselt ärilinnaku vajaduste tarbeks loodud kontseptsiooniga Sepapaja Selver, kus on rõhku pandud valmistoitude valikule.

Hoone külastajatele on 2 tundi parkimist tasuta. Üürnike parkimiseks on parkimismaja, kuhu pääseb otse hooneid ühendava galerii kaudu, samuti on võimalik üürida parkimiskohti hoone keldrikorrusel ja ümbruses paiknevates väliparklates.

Ülemiste City on Tallinna suurim ärilinnak, mis on lihtsalt ligipääsetav nii ühistranspordi kui autoga. Linnakut ühendab erinevate Tallinna linnaosadega 7 bussiliini, 2017. aasta sügisest on Ülemiste City`l trammiühendus kesklinnaga.

Ruumide üürile võtmine on vahendustasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Vaata kõiki Öpiku majas pakkumisi siin - re.ee/projektid/aripinnad/buroopinnad-arihooned/ulemiste-city-opiku-maja/

Kui soovite ruume vaadata või rohkem infot, siis palun võtke ühendust.

Ventilatsioon Kliimaseade, Konditsioneer, Sundventilatsioon
Система отопления Gaasiküte
Строительный материал Kivimaja, sega materjalid
Parkimine tasuta parkimine, tasuline parkimine, maja all