Lõõtsa 2a — RE Kinnisvara

Property Intro

Lõõtsa 2a

Lõõtsa 2a, Tallinn, Eesti

Lõõtsa 2a

Kaasaegne ja avar büroopind Ülemiste Citys.

5 034.06 €

12.28 €/m2

Property info

Площадь 409.94
Посёлок Tallinn
Район Lasnamäe
Номер дома 2a
Этаж 6
Комнат 7
Тип Büroo
Степень готовности uus ehitis
Год постройки 2007
Кадастровый номер 78403:315:0034
Цена 5034.06

Üürile anda avar kontoripind Lõõtsa 2A hoone kuuendal korrusel.

Ülemiste City asub transpordiühenduste tuiksoonel. Ühel küljel on Tallinna lennujaam, teisel tulevane Rail Balticu terminal ja uus bussijaam. Sadam jääb linnakust vaid kümne minuti autosõidu kaugusele ja Peterburi teele ning Tartu maanteele saad keerata otse kvartalist väljudes. Siia saab igast linnajaost mugavalt trammi või bussiga, säästes nii linnaruumi ja loodust.

Eesti neurokirurgia teerajaja Ludvig Puusepa nimeline kahest 10-korruselisest tornmajast koosnev büroohoone asub Suur-Sõjamäe ja Lõõtsa tänava nurgal aadressil Lõõtsa 2A/2B. Suurtest klaaspindadest ehitatud kaksiktornid on valgusküllased ja avarad, mille ülemistelt korrustelt avaneb suurepärane vaade. Kahe hoone vahel asub sisehoov, mis tagab mõnusa ülemineku. Puusepa B majale on väljastatud LEED Silver sertifikaat.

Kontoripinnal on eraldi kabinetid (4 tk), avatud bürooala, telefoni boksid (2 tk), köök koos köögimööbliga, tualett, garderoob, puhkeala (võimalik kasutada eraldi avatud bürooalana). Kontori akendest avanevad vaated ida, lõuna ja lääne suunas, avatud bürooala akendest avaneb avar vaade linnaku lipuväljakule. Esimesel korrusel olemas ühiskasutavad duširuumid.

Büroopind on varustatud kaasaegsete tehniliste lahendustega – turva-, side-, kliima- ja ventilatsioonisüsteemidega. Tööpäevadel tervitab torni avaras esindusfuajees vastuvõtuassistent. Hoonetesse on sissepääs tagatud 24/7.

Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks!

Pakkumine on vahendustasuta!

Huvi korral võtke ühendust ning leiame Teile sobiva lahenduse!

Loe Ülemiste City ärilinnaku kohta lähemalt siit: re.ee/projektid/aripinnad/buroopinnad-arihooned/ulemiste-city/

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Система отопления Gaasiküte
Строительный материал betoonmaja
Parkimine tasuline parkimine, maja ees