Bremeni käik 1 — RE Kinnisvara

Property Intro

Bremeni käik 1

Bremeni käik 1, Tallinn, Estonia

Bremeni käik 1

Atraktiivne büroopind Vanalinna südames, esimesed 3 kuud soodushinnaga!

1 511 €

9.50 €/m2

Property info

Площадь 159.10
Посёлок Tallinn
Район Vanalinn
Этаж 3
Тип Büroo, Teenindus
Цена 1511.00

Üürile anda atraktiivse sisekujundusega büroopind Vanalinna ajaloolises kvartalis Bremeni käigus. Pind on arhitektide käeläbi leidnud sisekujunduse, mis sobitub suurepäraselt vanalinna unikaalsesse kooslusse. Ajaloolise asukoha väärtust tõstavad lähedal asuv Vene kirik ja tänava teisel küljel asuv kunstigalerii. Bremeni käik ühendab Harju ja Vene tänavat. Maja esimesel korrusel asub vaikne ja hubane restoran.

Büroopind asub ajaloolise maja kolmandal katusekorrusel, kuhu on tänavalt eraldi sissepääs. Pinna koosseisu kuulub avatud planeeringuga tööala. Lisaks asetseb pinnal kööginurk. Pind antakse üürile koos köögimööbliga.

Hoones on keskküte ja sundventilatsioon. Kuna tegemist on ajaloolise Vanalinna majaga, siis tänu paekivi seintele on suvel meeldiv sisekliima ja suviste soojade ilmadega ei muutu ruumid liiga palavaks.

Hoones on paigaldatud oma signalisatsioonisüsteem. Klientidele on paigaldatud fonolukk, mis teeb sissepääsu mugavaks. Paigaldatud ülikiire internetiühendus optilise kaabliga.

Sõltumata asukohast Vanalinnas on hoonele mugav ligipääs, kuna lähedal asub mitmeid avalikke parklaid, kust on võimalik osta ka soodsamaid kuukaarte. Ühistranspordi peatused asuvad mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Lisaks sellele, et hoone alumisel korrusel asub suurepärane restoran Chakra, siis ümbruskonnas on Vanalinnale kohaselt mitmeid mainekaid restorane.

Esimesed 3 kuud üür 7 eur/m2!

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Pakkumine on Teile vahendustasuta.

Ventilatsioon Konditsioneer, Sundventilatsioon
Lisaruumid panipaik, garderoob
Система отопления Keskküte
Строительный материал Kivimaja
Parkimine tasuline parkimine