Maakri 23a — RE Kinnisvara

Property Intro

Maakri 23a

Maakri 23a, Tallinn, Estonia

Maakri 23a

Üürile anda büroo uues ärihoones Tallinna südalinnas

7 177.50 €

16.50 €/m2

Property info

Площадь 435.00
Посёлок Tallinn
Район Kesklinn
Номер дома 23a
Этаж 5
Тип Büroo
Степень готовности uus ehitis
Год постройки 2000
Цена 7177.50

Alates 2024. aasta algusest on võimalik üürile võtta kaasaegne büroo põhjaliku uuenduskuuri läbinud ärihoones Tallinna südalinnas.

Maakri HUB valmib 2023. aasta lõpus.

Üürniku valitud siseviimistluse paketi ja standardplaani alusel ehitatakse büroo valmis ca 3 kuu jooksul alates lepingu sõlmimisest.

Pakutav büroo hõlmab kogu hoone 2. korruse. Standardplaan on on leitav piltide galeriis.

2000. aastal ehitatud 14-korruseline büroohoone Tallinna südalinnas on tuntud kui Postimehe Maja. 2021. aasta kevadel alustati hoone põhjalike renoveerimistöödega, mille käigus uueneb nii hoone välisilme kui ka siseviimistlus, tehnosüsteemid jms. Uueväärseks muutuvale hoonele lisandub ka 3 korrust ja selle nimeks saab Maakri HUB.

2000. aastal ehitatud 14-korruseline büroohoone Tallinna südalinnas on tuntud kui Postimehe Maja. 2021. aastal alustati hoone põhjalike renoveerimistöödega, mille käigus uuenes nii hoone välisilme kui ka siseviimistlus, tehnosüsteemid jms. Uueväärseks muutuvale hoonele lisandus ka 3 korrust ja selle nimeks sai Maakri HUB.

Maakri HUB on pilkupüüdev 17-korruseline büroomaja Tallinna südalinna keskses ärirajoonis asuvas kõrghoonete grupis, kuhu kuuluvad veel Maakri kvartal, Tornimäe Ärikeskus, Skyon, SEB, Luminori ja LHV Panga peahooned ning äriklassi hotellid Radisson ja Swissôtel.

Maakri HUB on energiatõhus hoone, millel on A-energiamärgis, katusele ja terrassidele on paigutatud päikesepaneelid. Hoone taotleb BREAAM kõrgeima taseme sertifikaati.

Maakri HUBi energiatõhusus pakub üürnikele stabiilsust, mis võimaldab prognoosida kõrvalkulusid ning tagab, et üürikulud ei oleks terve üüriperioodi vältel suuremad kui algselt arvestatud.

Maakri HUB pakub kõikidele üürnikele soodushinnaga parkimiskohti Liivalaia 53 asuvas Stockmanni parkimismajas, mis asub vahetult hoone kõrval ning millest on ärihoonesse otseligipääs. Lisaks on Maakri HUB sissepääsu kõrval lühiajaliseks parkimiseks kohad külalistele.

Ruumide üürile võtmine on vahendustasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui soovite ruume vaadata või rohkem infot, siis palun võtke ühendust.

Vaadake Maakri Hubi teisi pakkumisi siit: re.ee/kinnisvaraprojekt/aripinnad/maakri-23a/