Lõõtsa 8 – RE Kinnisvara

Property Intro

Lõõtsa 8

Lõõtsa 8, Tallinn, Eesti

Lõõtsa 8

Kaasaegne ja avar büroopind Ülemiste Citys.

2 651.87 €

13 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 204.00
Asula Tallinn
Linnaosa Lasnamäe
Maja nr 8
Korrus 10
Tube 5
Tüüp Büroo
Valmidusaste uus ehitis
Ehitusaasta 2008
Katastri nr. 78403:315:0034
Hind 2651.87

Üürile anda kontoripind Lõõtsa 8 ärihoone viimasel, 10.korrusel.

Ülemiste City asub transpordiühenduste tuiksoonel. Ühel küljel on Tallinna lennujaam, teisel tulevane Rail Balticu terminal ja uus bussijaam. Sadam jääb linnakust vaid kümne minuti autosõidu kaugusele ja Peterburi teele ning Tartu maanteele saad keerata otse kvartalist väljudes. Siia saab igast linnajaost mugavalt trammi või bussiga, säästes nii linnaruumi ja loodust.

Eesti arvutite ja informaatika Grand Old Man Ustus Aguri nime kannab 10-korruseline Lõõtsa 8 büroohoone. 2008.a aastal valminud maja arhitekt on Eero Endjärv ja sisearhitekt Kristi Lents-Esnar.

Maja arhitektuurilahenduse muudab pilkupüüdvaks monotoonsete punaste täppide jada, lintaknad ja punased vahejaotused, mis meenutavad ulmelist arvutimaailma. Bürootorni keskel asuvad liftid-šahtid ja kontorid koonduvad ümber tüve, mille tulemusel saavad kõik kontorid ühtmoodi vaateid ja valgust. Lõõtsa 8 on varustatud vajalike kaasaegsete tehniliste lahendustega – turva-, side-, kliima- ja ventilatsioonisüsteemidega. Aguri majale on väljastatud LEED Gold sertifikaat.

Kontoripinnal olemas eraldi köök koos köögimööbli ja tehnikaga, koosolekuruum, avatud bürooala ja panipaik/serveriruum. Akendest avaneb vaade Tallinna lennujaama suunas.

Büroopind on varustatud kaasaegsete tehniliste lahendustega – turva-, side-, kliima- ja ventilatsioonisüsteemidega. Tööpäevadel tervitab torni avaras esindusfuajees vastuvõtuassistent. Hoonetesse on sissepääs tagatud 24/7.

Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks!

Pakkumine on vahendustasuta!

Huvi korral võtke ühendust ning leiame Teile sobiva lahenduse!

Loe Ülemiste City ärilinnaku kohta lähemalt siit: re.ee/projektid/aripinnad/buroopinnad-arihooned/ulemiste-city/

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Küttesüsteem Gaasiküte
Ehitusmaterjal betoonmaja
Parkimine tasuline parkimine, maja ees