Akadeemia tee 21/4 – RE Kinnisvara

Property Intro

Akadeemia tee 21/4

Akadeemia tee 21/4, Tallinn, Estonia

Akadeemia tee 21/4

Suure terrassiga avar 4.korruse büroopind Tehnopoli linnakus

6 116.40 €

12 €/m2

Prindi Saada sõbrale

Property info

Üldpind 509.70
Asula Tallinn
Linnaosa Mustamäe
Maja nr 21/4
Korrus 4
Tüüp Büroo, Teenindus
Hind 6116.40

Üürile anda Tallinna Teaduspargis Tehnopol. Vabaneb Jaanuar 2022.

Pind paikneb üle terve neljanda korruse ja selle plaan on leitav piltide galeriis. Äripinnale on liftiga otse sissepääs, suur avatud ala kui ka väiksemaid kabinette nii nõupidamisruumideks kui privaatselt töötamiseks.
Üürnik saab veebibroneeringu alusel tasuta kasutada hoones leiduvaid nõupidamiste ruume, samuti on hoones ühised puhke- ja köögialad. Igal korrusel paiknevad WC-d ja duširuum.

Tallinna Teaduspark Tehnopol on Tallinna Tehnikaülikooli ja IT Kolledži naabruses paiknev teadus- ja ärilinnak, mille eesmärk on edendada Eestis tehnoloogiapõhist ettevõtlust, tuua kokku teadlased ja ettevõtjad ning pakkuda sobivaid tingimusi ja keskkonda läbimurdeliste äriideede elluviimiseks.

Küberneetika maja on Tallinna Teaduspargi Tehnopol südameks ning läbi lähiajaloo olnud koduks innovaatilistele tehnoloogiaettevõtetele nagu Skype Technologies ja AS Cybernetica.

Aastatel 2015-2016 renoveeriti Küberneetika maja korpused 3 kuni 6, kuhu tekkisid kaasaegsed ja paindliku lahendusega büroopinnad ning kaubaliftiga ligipääsetavad väike-tootmispinnad ja laopinnad. Hoones asuvad mõnusad puhkenurgad, seminari-ja koosolekuruumid ning kohvik.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Pakkumine on Teile vahendustasuta!

Hoones on pakkuda veel ka teisi erineva suurusega äripindasid.

Et saada parem ülevaade pakutavatest pindadest, soovitame kindlasti tulla erinevatel korrustel asuvaid ruume vaatama.

Külastage Tallinna Teaduspark Tehnopoli veebilehte ning tutvuge teiste pakkumistega aadressil: www.re.ee/projektid/aripinnad/tehnopol/

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Küttesüsteem Keskküte
Parkimine tasuta parkimine, hoovis, maja ees