Lõõtsa 8A – RE Kinnisvara

Property Intro

Lõõtsa 8A

Lõõtsa 8A, Tallinn, Eesti

Lõõtsa 8A

Suure avatud alaga büroopind Ülemiste Citys.

2 202.82 €

12.70 €/m2

Print Send to friend

Property info

Total area 173.45
Place Tallinn
District Lasnamäe
House no. 8A
Floor 7
Room(s) 3
Type Büroo
Readiness uus ehitis
Year of construction 2013
Cadastre no. 78403:315:0038
Price 2202.82

Üürile anda büroopind Lõõtsa 8a Ragnar Nurkse nimelise C-torni 7. korrusel.

Ülemiste City asub transpordiühenduste tuiksoonel. Ühel küljel on Tallinna lennujaam, teisel tulevane Rail Balticu terminal ja uus bussijaam. Sadam jääb linnakust vaid kümne minuti autosõidu kaugusele ja Peterburi teele ning Tartu maanteele saad keerata otse kvartalist väljudes. Siia saab igast linnajaost mugavalt trammi või bussiga, säästes nii linnaruumi ja loodust.

Lõõtsa tänava poolses A-tornis asub avar ja esinduslik fuajee. Hoone kõigil korrustel asuvad bürooruumid, korruse keskel asuvad liftihall ja trepikoda. Kõikidel korrustel on üldkasutatavad duširuumid. Hoone A-tornis on avar ja esinduslik fuajee, kus tööpäevadel tervitab külalisi vastuvõtuassistent. Hoonesse on sissepääs tagatud 24/7.

Hooned on tänapäevaste tehnoloogiliste lahendustega, mis tagab hea ja kliendile sobiva sisekliima. Kõikides ruumides on mehhaaniline sisse- ja väljapuhkeventilatsioon koos jahutussüsteemiga. Majad on energiatõhusad, kaalutud energiakasutuse klass on ”C”. Nurkse kolmiktornile on väljastatud LEED Silver sertifikaat.

Kontoris eraldi puhkenurk koos köögimööbliga (nõudepesumasin, külmik, mikrolaineahi), eraldi suurem nõupidamisteruum, üks kabinet ja tsoneeritud avatud ala (eraldatud klaasvaheseintega). Nurgakabinetist avaneb avar vaade Ülemiste City pargialale. Tualetid on ühiskasutatavad ja asuvad samal korrusel.

Võimalik muuta ruumiplaneeringut ja siseviimistlust koostöös sisekujundajaga. Võimalik väga kergesti ja tolmuvabalt lisada/maha võtta vaheseinu, lisada kabinette tehases eelviimistletud moodulseintega.

Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks!

Pakkumine on vahendustasuta!

Huvi korral võtke ühendust ning leiame Teile sobiva lahenduse!

Loe Ülemiste City ärilinnaku kohta lähemalt siit: re.ee/projektid/aripinnad/buroopinnad-arihooned/ulemiste-city/

Ventilatsioon Kliimaseade, Sundventilatsioon
Heating system Gaasiküte
Building material betoonmaja
Parkimine tasuline parkimine, maja ees